Hudba

Fashion videoklipy podle Annet X: Chloe x Halle

Nahrát cover na YouTube a díky němu se dostat k samotné Beyoncé a podepsání smlouvy je asi snem většiny zpěvaček na světě. Těmto sestrám se to ve věku 15 a 13 let úplnou náhodou podařilo.
Dnešními hvězdami jsou Chloe x Halle, sesterské duo experimentující se zvukem (muziku si produkují a píšou samy), žánry, vizuály, ale také herectvím a hlavně módou. Koncem roku 2013 nahrály na YouTube svou coververzi na skladbu Pretty Hurts od Beyoncé, ta si videa všimla a o dva roky později už měly podepsanou smlouvu. 
Jejich tváří si můžete všimnout například ve vizuálu Lemonade, jednou za čas také pomohly se vznikem legendárních vystoupení své slavnější kolegyně tím, že nahrály vokály k projekci show, dvakrát jí i předskakovaly během světové tour. Seznam je opravdu dlouhý.
Mimo projekty vzniklé pod dohledem Beyoncé se jim daří i samostatně. V roce 2017 zazpívaly na Super Bowlu, byly nominovány na Grammy a nyní hrají v seriálu Grown-Ish, kde mimo jiné září Yara Shahidi či Luka Sabbat. 
Chloe a Halle však vynikají nejen talentem, ale i citem pro módu a jsou také krásným příkladem pro mladou generaci díky své osobitosti, upřímnosti a dobrému srdci. Tyto krásné duše svou tvorbou zkrátka přinášejí jen samou pozitivitu a sledovat je je čistá radost. Obě se doplňují vzhledem, stylem i charaktery, proto není divu, že je jejich Instagram plný inspirativních looků.
Po krátké obsesi touto dvojicí vám konečně můžu ukázat, o jaký vizuál se s vámi chci podělit především. K albu The Kids Are Alright vydaly minulý rok desetiminutový snímek režírovaný Carou Strickler. O uměleckou stránku a text se postaral Kwasi Fordjour.
Podívejte se teď na The Kids Are Alright Film se šesti skladbami z jejich alba.
Have fun, Annet X