Hudba

Fashion videoklipy podle Annet X: DaniLeigh

Vstoupila do hudebního světa s pomocí samotného Prince a její klipy mají neuvěřitelný styl. O kom je řeč?
Foto: Annet X
Čtyřiadvacetiletá tanečnice a zpěvačka s dominikánskými kořeny DaniLeigh se před osmi lety přestěhovala z rodného Miami do LA, kde začala uskutečňovat své sny. Už jako malá tančila a natáčela covery na YouTube, i když nedávno v jednom rozhovoru přiznala, že se vždy před lidmi vystupovat styděla.
Během pár let v LA se jí každopádně podařilo tancovat pro Pharrella nebo Nelly Furtado, ale co jí absolutně změnilo život, byl e-mail od Prince se žádostí zrežírovat mu klip a také si v něm zahrát. Nabídku samozřejmě přijala, vnikl song Breakfast Can Wait (2014) a do posledních dnů života Prince byla pod jeho kreativním dozorem.
V roce 2017 pak DaniLeigh, celým jménem Danielle Leigh Curiel, podepsala spolupráci s legendárním labelem Def Jam Records a rok nato vydala obrovské hity jako Lil Bebe...
... nebo No Limits.
Její klipy, ale i samotná Danielle, mají vážně styl. V novém remixu s Chrisem Brownem na trek Easy z EP The Plan jsem se nemohla vynadívat. Jejich oblečení je tak pohodlné a přitom stylové!
Street style je klíčovou součástí módního světa a v tomto klipu jej krásně znázornil stylista Toreno Winn, který použil kousky od Vetements, Martine Rose, Misbhv, Hyein Seo, A-Cold-Wall a dalších. Podívejte se na jeho Instagram a najdete je všechny označené na fotkách.
Have fun, Annet X