Hudba

Fashion videoklipy podle Annet X: Bipolar Sunshine

Bipolar Sunshine je dnešní hvězdou článku o fashion v hudebních videích. Na tohoto umělce jsem narazila nedávno a jeho hlas, muzika i videoklip mi vyrazily dech.
Bipolar Sunshine je původem z Manchesteru, ale po přestěhování do Los Angeles a vydání singlu Easy To Do se mu zatím pomalu, ale dost jasně, proměňuje život. Určitě stojí za vaši pozornost, už jen proto, že si dal načas a posledních 5 let pracoval v tichosti na své muzice, poznával a vytvářel sound a styl. Po vydání velmi vypracovaného EP Imaginarium (2018) získal mnoho fanoušků z celého světa. 
Klip k dark pop skladbě Easy To Do s atmosférickým sexy feelem má k mému překvapení pouze kolem 11 000 zhlédnutí na YouTube. Přitom je to tolik kvalitní skladba i video režírované Matildou Finn. Pro milovníky krásných vizuálů doporučuji prozkoumat její portfolio.
Z klipu cítím Vogue vibe v podobě pomalého plížení sexy provokující ženy, která má na sobě speciálně vytvořený outfit londýnskou návrhářkou Tamzin Lillywhite.
Sám Bipolar Sunshine se k songu exkluzivně pro okayplayer.com vyjádřil takto: „Je to odraz emocí, které cítíte, když vás ostatní podceňují nebo si myslí, že stojí za vaším úspěchem. Song také reprezentuje, jak bezohlední musíte být, abyste za každou cenu ochránili své sny. Neexistuje lepší pocit, než když jsem ve studiu a všechno, co vytvářím, přichází lehce a přirozeně. Easy To Do je óda k tomu, abyste přirozeně vzkvétali. Abyste nechali svou vlastní vlnu vzít vás tam, kam patříte. Byl jsem v situaci, kdy se zdálo, že nic nefunguje, a cítil jsem, že skončím. Jen jsem musel vyčistit minulost, dostat se zpátky k basics a začít znova. Zdá se náročné oprostit se od staré mentality, ale jakmile se vám to podaří, uvědomíte si, jak jednoduché to je.“
Have fun, Annet X