Hudba

Fashion videoklipy podle Annet X: Tyler, the Creator

Dnes bych se ráda zaměřila na výrazného umělce nejen ve světě muziky, ale také módy a kreativity obecně, jak ostatně napovídá už jeho jméno – Tyler, the Creator. 
V hudební branži funguje už nějaký ten pátek. Počínaje kapelou Odd Future, pro kterou skoro vše produkoval a také v ní sám vystupoval. Jako sólový zpěvák pak vydal jeden mixtape a pět alb, má za sebou i produkci reklam pro velké firmy či kolaborace se značkami Vans a Converse.
Co všechno Tyler je a co všechno dělá, se nedá úplně definovat. Vrhá se totiž na cokoliv, co si umane, co ho naplňuje, a to je mi sympatické. A jsem si jistá, že nejsem jediná, kdo se s ním ztotožňuje právě kvůli jeho odmítání se někam zařadit.
O Tylerovi bych mohla povídat velmi dlouho, a to i přesto, že dává minimum rozhovorů a ani na sociálních sítích není kdovíjak otevřený. Jeho tvorba však mluví za něj.
Nedávno vydal nové album IGOR, na kterém se podíleli i Solange, Lil Uzi Vert, Kayne West, Pharrell a další. Promovat jej začal jednoduchými, ale zajímavými vizuály, jako je IGOR’S THEME, což je úvodní píseň celého alba...
... nebo boy is a gun*, krátká ukázka, která vás vtáhne do nálady celého videa.
Další song na albu se jmenuje EARFQUAKE. V klipu se objevuje komička a herečka Tracee Ross, dcera legendární Diany Ross, která Tylera, tedy spíš jeho alter ego s blond mikádem a v barevném obleku, uvádí jako hosta své Late Night Show.
Doporučuji se podívat i na jeho web, kde najdete spoustu krásného oblečení, nebo na poslední super video lookbook kolekce Autumn/Winter 2018, kde se objeví sám Tyler a jeho fella A$AP Rocky.
Have fun, Annet X