Móda

Justin a Hailey Bieber či Timmy Chalamet a Kylie Jenner. Proč sexy it girls chodí s muži, co se (ne)umějí oblékat?

I když se po červeném koberci procházel už i v kompletu návrháře Haidera Ackermanna, hraje si teď Timothée Chalamet na zanedbaného prvňáčka. 
Minulý týden uváděl herec – už podruhé – Saturday Night Live a zbořil internet. Ne však dynamikou své image, nýbrž parodickým rapem Baby Face. Vzhledem však udivovala jeho milá, Kylie Jenner, která ho na natáčení pořadu přišla podpořit. Její černé mini koktejlky s asymetrickým výstřihem a lesklými silonkami se s Timmyho infantilní pestrobarevnou bundou nedaly srovnat. Nebrala snad Timmyho stylistka Erin Walsh (v minulosti výrazně pomohla i Anne Hathaway) telefon?  
Foto: Gotham/GC Images
Timothée Chalamet
Na víkendové premiéře filmu Wonka v Tokiu se však Timmy rozhodl svou reputaci napravit. Oblékl několik latexových outfitů, včetně pláště z oděvního dropu kosmetické mogulky. Sama Kylie přitom v pololatexovém kompletu své značky Khy nedávno navštívila předávání cen Innovator Awards magazínu Wall Street Journal, a tak je zřejmé, odkud bral Chalamet inspiraci. Nejmladší z klanu Jennerů na předávání cen seděla právě vedle belgického návrháře zmíněného v perexu. Timmy je prý seznámil během zářijové týdne módy v New Yorku na večeři, kterou Ackermann pořádal spolu s kosmetickou značkou Augustinus Bader, s níž spolupracuje na řadě nekřesťansky drahých krémů.
Foto: Phil Oh
Kylie Jenner
I přes veškerou snahu se však zdá, jako by jindy suverénní vzor pánského glam stylu trochu tápal. Latex mu totiž dle zjevného nonverbálního projevu nesedl. Před fotografy na tokijském letišti Narita totiž ostýchavě skládal ruce, jako by chtěl něco skrýt.  
Foto: Jun Sato/WireImage
Timothée Chalamet
Je to konspirace, nebo pokročilá forma xenofeminismu? Mužů, co z úcty ke svým partnerkám vypadají buď otřesně, nebo se je doslova snaží imitovat, však přibývá! V čerstvé paměti máte jistě uložený i obrázek ztrápeného pětkaře, který se vláčí ze školy za svou MILFkou v červených koktejlkách. Justin Bieber v šedivé teplákovce a žlutých crocsech tehdy taky zbořil internet. Nejčastější kostýmní parafráze letošního Halloweenu přitom ani zdaleka nedohání obvyklou propast, jakou na poli couple-stylingu vytváří (možná zcela záměrně) Pete Davidson.  
Ten aktuálně chodí s herečkou Madelyn Cline, známé z Netflix seriálu Outer Banks, hrdou it girl Givenchy, která se zároveň na poslední Met Gala objevila v gangu Stelly McCartney. Madelyn a Pete se spolu na veřejnosti poprvé ukázali právě na after party po natáčení Timmyho speciálu SNL a už i tam byl mezi nimi vidět rozeznatelný stylový nepoměr. Zatímco Madelyn zvolila černočernou kombinaci pánských smokingových kalhot Coperni s jednoduchým topem a Gucci kabelkou, Pete si vzal šusťákovu. 
Foto: Robert Kamau/GC Images
Justin Bieber a Hailey Bieber