Trendy

Černá v létě? Samozřejmě! Minimalistické letní šaty jsou nejlepší investicí

Určitě je máte ve svém šatníku, ale dost možná vás nenapadlo, že jde o ty nejlepší šaty na léto. Přesně ve stylu quiet luxury, který hýbe módní scénou.
Foto: Courtesy of Bottega Veneta / Getty Images
Rozevláté černé midi šaty s kolovou sukní, volba, kterou Kylie Jenner na své poslední návštěvě Paříže rozhodně překvapila. Královna opulentního a ultra sexy stylu se stejně jako mnoho dalších dala na minimalismus. Černé viskózové šaty, černé brýle, černá kabelka a černé lodičky (vše Bottega Veneta). Too much? Černé není nikdy moc. Neutrální barva dává vyniknout střihu, tvaru a materiálu daného kusu oblečení a nenápadně tak podtrhuje jeho kvality a jedinečnost. Říkal někdo quiet luxury? Přesně tak. Není nutné oblékat blýskavé mini šaty, abyste na sebe upozornila, a to ví už i Kylie.
Samozřejmě černé midi šaty, tedy v délce pod kolena, byly, jsou a budou nadčasovou klasikou, a tudíž se do nich vyplatí investovat, aniž byste měla vůči životnímu prostředí výčitky. Tento model vám v šatníku vydrží roky. Ať už zvolíte hedvábný model se špagetovými ramínky, krajkovými detaily, nebo absolutní minimalismus, zaměřte se hlavně na kvalitní látku, zpracování a samozřejmě vlastní pohodlí.