Celebrity

Od glam rocku po vampy lips: Lady Gaga a její další proměna na koncertu Rolling Stones

Vklouzla do flitrů a kůže a s platinovou ofinou se (znovu) zapsala do hudební historie. Lady Gaga to roztočila s Mickem Jaggerem na neočekávaném vystoupení v New Yorku, na který jí její glam team připravil výrazný, a přitom velmi rychlý look. Jen tři dny poté představila novou image s trendy kontroverzním detailem. Přidáte se na divokou rockovou vlnu? Make-up artistka této držitelky ceny Grammy nám prozradila všechny detaily nového líčení krok za krokem.
Foto: Jackson Lee/GC Images
Lady Gaga
V newyorském klubu Racket se na koncertu Rolling Stones objevila spousta celebrit a mezi nimi i Lady Gaga ve třpytivém asymetrickém overalu s hedvábným šátkem, oversized koženou bundou a účesem, který nápadně připomínal Micka Jaggera. Uvedení nového alba legendární rock'n'rollové skupiny Hackney Diamonds pro Gagu znamenalo nový sestřih, další změnu image a také glam rock líčení, které následující den ještě umocnila. 
Její make-up artistka Sarah Tanno prozradila, že na samotné rockové líčení stačí deset minut. Nejprve použila matnou černou konturovací tužku na oči Eco Eyeliner in Black Onyx Matte od Haus Labs. Tu aplikovala na vnitřní linii a poté podél okraje celého oka aplikátorem, který je na druhém konci tužky. Víčka vykonturovala s pomocí bronzeru Power Sculpt Velvet Bronzer č. 4. Na samotnou pleť použila pouze korektor Triclone Skintech Concealer, který umístila pod oči a vyrovnala jím tón pokožky. „Chtěli jsme, aby její pleť vynikla a nebyla příliš dokonalá nebo okázalá," napsala na svém Instagramu. Stejný odstín bronzeru, kterým zdůraznila oči, aplikovala také na tváře a rty potřela olejem PHD Hybrid Lip Oil v odstínu Primary. 
V neděli se hvězda nechala vidět s Michaelem Polanskym na after party už bez ofiny, zato s černými brýlemi a lesklou rudo-černou rtěnkou ve stylu vampy lips. Tomu předcházelo vystoupení v rámci Saturday Night Live, kde Lady Gaga uvedla Bad Bunnyho. Potřebujete další důkaz, že výrazně lesklé rty jsou největším trendem současnosti? Doufejte, že toto překvapivé vystoupení a radikální změna image z hollywoodské divy k rockové hvězdě předznamenává také nové album v rockovém stylu. 
Podívejte se další looky Lady Gaga, kterými inspirovala a ovlivnila nejen beauty scénu.