Celebrity

Let's make lacláče fancy again. Jennifer Lopez dává další módní lekci

Kdy jste na sobě měli džínový overal aka džíny s laclem? Podle Jennifer Lopez je načase oprášit tento zapomenutý poklad a zároveň mu dát posh nádech. Záleží na správných doplňcích. 
Foto: Profimedia
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Diva, která pije zásadně jen z tumbleru posetého křišťály, ranní rutinu absolvuje v župánku Versace a momentálně je esencí trendu mob wife, se na nákupy s manželem Benem Affleckem naladila dost překvapivě na devadesátkovou vlnu grunge a v ulicích Los Angeles se objevila v džínových lacláčích, obyčejném bílém tričku a smetanově bílém kardiganu. 
Poněkud nečekaná volba, když si vezmete, že se džínové overaly řadí spíše do kategorie „nemám jinou možnost". J.Lo není zrovna někým, u koho bychom čekali skromný pracovní oděv. Lopez však ráda jde z extrému do extrému, jak vidíme v posledních dnech. Na show Jimmyho Fallona dorazila v obřím kožichu, pod nímž měla smetanově bílou mikinu s kapucí, mikro šortky a černé punčocháče, na nohou černé sandále na vysoké platformě se širokým podpatkem. Na samotné natáčení se převlékla do růžových saténových šatů s vysokým rozparkem, abychom ji za pár dní viděli v hnědém koženém topu s koženou pouzdrovou sukní, které vystřídal černý lesklý overal. 
Jennifer Lopez i tak fádnímu oblečení, jakými jsou modré džíny s laclem, však dokáže dát glamour styl. Zpoza širokých džínových nohavic vykukují miniaturní UGGy s velmi vysokou podrážkou, do uší si dala velké zlaté náušnice a to nejlepší si nechala do ruky: Lopez vlastní impozantní sbírku kabelek Hermès a jeden výjimečný exemplář si vybrala k doladění celého stylingu. 
Krvavě oranžová kabelka Kelly patří mezi ty nejvzácnější a nejžádanější luxusní doplňky. Na prodejních serverech se cena takové tašky pohybuje v průměru kolem 1,8 milionu korun. V rámci propagace svého nejnovějšího projektu This Is Me Now už ukázala několik vzácných kabelek ze své sbírky, ovšem kombinace džínových lacláčů & zářivě rudé Kelly? So J.Lo! 
Kde momentálně najdete džíny s laclem? Tady máte pár tipů na denim, na který jste možná zapomněli, ale právě teď je ted ideální čas si na něj vzpomenout a ukázat své stylingové schopnosti.