Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Celebrity

Let's make lacláče fancy again. Jennifer Lopez dává další módní lekci

Cindy Kerberová6. 3. 2024
Kdy jste na sobě měli džínový overal aka džíny s laclem? Podle Jennifer Lopez je načase oprášit tento zapomenutý poklad a zároveň mu dát posh nádech. Záleží na správných doplňcích. 
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Foto: Profimedia
Ben Affleck a Jennifer Lopez
Diva, která pije zásadně jen z tumbleru posetého křišťály, ranní rutinu absolvuje v župánku Versace a momentálně je esencí trendu mob wife, se na nákupy s manželem Benem Affleckem naladila dost překvapivě na devadesátkovou vlnu grunge a v ulicích Los Angeles se objevila v džínových lacláčích, obyčejném bílém tričku a smetanově bílém kardiganu. 
Poněkud nečekaná volba, když si vezmete, že se džínové overaly řadí spíše do kategorie „nemám jinou možnost". J.Lo není zrovna někým, u koho bychom čekali skromný pracovní oděv. Lopez však ráda jde z extrému do extrému, jak vidíme v posledních dnech. Na show Jimmyho Fallona dorazila v obřím kožichu, pod nímž měla smetanově bílou mikinu s kapucí, mikro šortky a černé punčocháče, na nohou černé sandále na vysoké platformě se širokým podpatkem. Na samotné natáčení se převlékla do růžových saténových šatů s vysokým rozparkem, abychom ji za pár dní viděli v hnědém koženém topu s koženou pouzdrovou sukní, které vystřídal černý lesklý overal. 
Jennifer Lopez i tak fádnímu oblečení, jakými jsou modré džíny s laclem, však dokáže dát glamour styl. Zpoza širokých džínových nohavic vykukují miniaturní UGGy s velmi vysokou podrážkou, do uší si dala velké zlaté náušnice a to nejlepší si nechala do ruky: Lopez vlastní impozantní sbírku kabelek Hermès a jeden výjimečný exemplář si vybrala k doladění celého stylingu. 
Krvavě oranžová kabelka Kelly patří mezi ty nejvzácnější a nejžádanější luxusní doplňky. Na prodejních serverech se cena takové tašky pohybuje v průměru kolem 1,8 milionu korun. V rámci propagace svého nejnovějšího projektu This Is Me Now už ukázala několik vzácných kabelek ze své sbírky, ovšem kombinace džínových lacláčů & zářivě rudé Kelly? So J.Lo! 
Kde momentálně najdete džíny s laclem? Tady máte pár tipů na denim, na který jste možná zapomněli, ale právě teď je ted ideální čas si na něj vzpomenout a ukázat své stylingové schopnosti.
Volné džíny s laclem, GAP, 2399 Kč
1 / 6
Volné džíny s laclem, GAP, 2399 Kč
Foto: Gap