Vogue Daily

#MyLifeWithVogue: Týdenní menu plné beauty, dárků, vaření i outfitů slavných

Československá Vogue představuje svůj týdenní rozvrh aktivit na prosinec 2020; při užívání v pravidelných dávkách zaručujeme ten nejlépe prožitý měsíc z celého roku.
Foto: Team Vogue CS

PONDĚLÍ: 3 z šatníku

Nahlédněte s námi do šatníků hvězd. Zeptali jsme se slavných na jejich nejnovější i nejstarší outfit a také na to, které oblečení má pro ně největší hodnotu. Komu se do skříně podíváme příště?

ÚTERÝ: Adventní kalendář

Od 1. prosince najdete na našem webu i Instagramu unikátní Adventní kalendář s tipy na dárky nejen od redakce. Vybíráme to nej převážně z domácí  scény.
#VogueSupportsLocalBusiness

STŘEDA: Beauty Talk with Cindy & Ema

Ideální skin care rutina, jak se připravit na úspěšný den, nebo vše o nejlepší řasence na světě. Beauty talk mezi Fashion & Beauty Editorkou Vogue CS Cindy Kerberovou a Emou Muller sledujte ve středu na Instagramu Vogue Czechoslovakia.

ČTVRTEK: Dior a já v kuchyni

Každý týden ve čtvrtek vaří Fashion Features Editor Vogue CS Martin Váša podle oblíbených receptů Christiana Diora. Zaručuje vám, že když je zvládne on, tak vy taky. Ovšem že je skutečně zvládne, to už zaručit nemůže.

PÁTEK: Ema's Diary a Quick Break with Ema

O kráse, o bohu nebo třeba o tom, proč bychom svůj život měli brát jako velký lahodný koláč. Nenechte si ujít páteční Ema's Diary a Quick Break with Ema na našem Instagramu. Ukázky najdete níže.