Vogue Daily

Channing Tatum se vrací v thrilleru Blink Twice

Herce a tanečníka Channinga Tatuma můžete vidět v prvním traileru k novému thrilleru s názvem Blink Twice. Režie se ujala jeho snoubenka, herečka Zoë Kravitz.
Foto: Cindy Ord/VF23/Getty Images for Vanity Fair
Channing Tatum
Tatum si srdce fanoušků po celém světě získal nejen díky svému neodolatelnému šarmu, vyrýsovaným svalům a tanečním kreacím. Věděli jste například, že tahle hollywoodská hvězda má i svou jemnější stránku? Píše totiž knihy pro děti.
A jak se vlastně dostal k filmu? Tanec a modeling mu otevřely dveře do světa reklamy, a protože se před kamerou cítil přirozeně, přišly i první nabídky. V roce 2005 debutoval po boku Samuela L. Jacksona ve filmu Coach Carter. Průlomovou rolí se pro něj stal taneční film Step Up z roku 2006, kde si zahrál po boku Jenny Dewan, se kterou se o tři roky později oženil. V roce 2013 se jim narodila dcera Everly, ale v roce 2018 se pár rozvedl.
Foto: Getty Images
Channing Tatum se svou knihou Sparkella, 2023
Po filmu Step Up zazářil v sérii dalších úspěšných filmů. Mezi ně patří romantické drama Milý Johne (2010) s Amandou Seyfried, akční komedie 21 Jump Street (2012) nebo dramatická komedie Magic Mike (2012). Ve snímku Magic Mike, inspirovaném skutečným příběhem a životem striptéra, se Tatum objevil po boku hvězd jako Matthew McConaughey, Matt Bomer a Joe Manganiello. Film se dokonce dočkal dvou pokračování: Magic Mike XXL (2015) a Magic Mike's Last Dance (2023). K roli striptéra měl navíc Tatum mimořádně blízko, jelikož se sám v devatenácti letech jako striptér živil.
Během posledních tří let pak herec obohatil svět literatury o tři dětské knihy ze série Sparkella. „Při výchově dětí se člověk setká s obrovskými životními lekcemi," svěřil se herec v roce 2023 v rozhovoru pro USA Today. V nejnovějším díle se zaměřuje na to, jak se děti setkávají s lží a jaký to má dopad na jejich životy. „Děti vás toho můžou naučit hodně, ale je důležité jim umět naslouchat," dodal Tatum.
Na filmové plátno se znovu chystá v psychologickém thrilleru Blink Twice, kde ztvární roli technologického magnáta. „Všichni jsou mrtví," prohlašuje Tatum v napínavém traileru. „Tak začneme od začátku." Trailer dále odhaluje existenci tajemných dětí na jeho soukromém ostrově, kam si pozve skupinu přátel. Premiéra filmu je naplánována na srpen 2024.