Filmy

Sex ve městě se vrací, podívejte se na první teaser

Nic není nemožné! Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis oznámily, že budou hrát v desetidílném pokračování kultovního seriálu Sex ve městě. Práce na nové sérii nazvané And Just Like That (Prostě jen tak) začnou podle agentury Reuters už letos na jaře.
Sarah Jessica Parker jako Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon jako Miranda Hobbs a Kristin Davis jako Charlotte York se před kamerou sejdou o dvacet let starší, ale ve stejných rolích, v jakých si je diváci zamilovali na přelomu tisíciletí. Zda se vrátí i postava Samanthy Jones, zatím není jasné, Kim Cattrall se však opakovaně nechala slyšet, že Sex ve městě je pro ni uzavřenou kapitolou.
Pokračování o deseti dílech uvede streamovací služba HBO Max, která už do světa pustila první teaser. 
Americký kultovní seriál o newyorské novinářce a jejích třech kamarádkách vytvořil Darren Star podle knižní předlohy Candace Bushnell a na konci 90. let se stal celosvětovým hitem s desítkami cen včetně sedmi Emmy a osmi Zlatých glóbů. 
První díl měl v USA premiéru na kabelové stanici HBO v červnu 1998, následovalo šest řad, devadesát čtyři epizod, dva filmy a nevyčerpatelná módní inspirace díky outfitům legendární stylistky Pat Field