Valentine's Day

Čím potěšíte na Valentýna Blížence?

I když se tváří, že je nad věcí a vůči importovaným svátkům imunní, jakýmkoliv romantickým gestem se Blížencovu srdci bezpečně přiblížíte. 
Foto: Getty images
Naomi Campbell, collage: Emma Kotian
Coby mladá půvabná Blíženka, ohrnující noc nad romantickou literaturou, nicméně krutě romantice podléhající, jsem přijala pozvání od svého milého k valentýnské večeři v načančané holešovické pizzerii. V jednu chvíli, kdy vůně pizz a salátů obměkčila mé srdce, jsem se k drahému naklonila přes stůl, bych mu uštědřila polibek na znamení přízně. V tu chvíli se stalo něco absolutně nečekaného: Restaurací se rozlehl neslýchaný zápach. Jako když se pálí koňská kopyta. Ano, od svíčky uprostřed stolu mi vzplály dlouhé vlasy. Můj drahý se bez rozmýšlení ke mně vrhl a holýma rukama plameny v mé hřívě uhasil. Bylo to nejromantičtější gesto, ten nejromantičtější důkaz lásky, jaký mi mohl v tu chvíli poskytnout. Toť pravý muž pro mě, pomyslela jsem si a následující roky mi daly zapravdu. Od té doby věřím, že oslavy 14. února můžou vaší lásce skutečně prospět. Jak můžete přivolat v ten den radost ke svému Blíženci vy? Zkuste následující dárky a akce.
Blíženec (narozeniny 21. května až 20. června) je šťastný, když s ním trávíte čas a věnujete pozornost jen jemu. Rád se cítí středem přinejmenším vaší pozornosti. Zatímco některým znamením vyhovuje posadit se do pohodlného a bezpečného prostředí důvěrně známé restaurace, Blížence nadchnete, když zarezervujete místo v nově otevřeném podniku, na ochutnávku nového menu nebo na hostování nového šéfkuchaře. Exotické jídlo domů a sjíždění artových filmů je přesně ta zábava, kterou ocení uondaný Blíženec uprostřed týdne, ale vůbec se nebude bránit, když na víkend zarezervujete romantický pobyt plný hýčkání. Masáže, procedury, ochutnávání a objevování nových aktivit s pocitem, že je to vybráno a připraveno pro něho a že vše sdílíte s ním, to je pro Blížence ten největší důkaz lásky. 
Nemůžete si pomoci a rádi byste podali Blíženci důkaz lásky v hmotné podobě? Pak dejte obdarování podobu společné lovecké výpravy za knihami, kabelkami nebo botičkami. Vybírání, dohadování se o barvách, naparování se před zrcadly ve zkušebních kabinkách, lichotivé komentáře, to vše Blíženec k životu potřebuje. Bytostně.
Tak hodně štěstí s Blížencem a ať vám k němu dopomůžou následující tipy.