Doplňky

Tyto pohodlné boty se díky Barbie staly nedostatkovým zbožím. Kde je ještě seženete?

Sehnat tyto boty v konkrétním odstínu připomíná hledání pokladu. 
Foto: Profimedia.cz
Margot Robbie ve filmu Barbie
Pro Barbie z Barbie Landu je snadné každé ráno vstát a obout si vysoké podpatky. Koneckonců její plastové nohy byly navrženy v dokonalém úhlu, aby se přizpůsobily až přehnanému klenutí jehlových lodiček. Ale co se stane, když se (pozor, spoiler) její nejhorší noční můra stane skutečností? V okamžiku, kdy se její klenuté chodidlo se změní v plochou hrůzu, sáhne po botě, která je pro skutečný svět jako stvořená: Birkenstock Arizona.
Jistě, sandály s nastavitelnými řemínky, které podiatři velmi doporučují, nejsou tak okouzlující jako ikonické střevíčky na jehlovém podpatku. Ale tato bezesporu pohodlná obuv se stává záchranou, když Barbie musí snášet svou novou existenci s plochýma nohama. 
Arizony od Birkenstock se v průběhu let staly módní záležitostí i díky tomu, že je nosí spousta celebrit včetně Kendall Jenner a Zoë Kravitz a návrháři s chutí proměňují tuto všední obuv podle svých představ. Pamatujete si, jak Dior přinesl na přehlídková mola ležérní siluetu s dvojitou přezkou, luxusně měkkou plstí a semišem, nebo jak Valentino vyrazil své logo v rámci maximalistické spolupráce? Arizony si vydobyly prvenství coby velmi pohodlné boty a teď díky filmovému zpracování Barbie se z nich rychle stalo nedostatkové zboží. 
A víte, co je na nich nejlepší? Kromě komfortu a jejich klíčové role ve filmu, který aspiruje na jejich z nejúspěšnějších všech dob, je seženete v mnoha barvách a kombinacích. Ať už patříte mezi příznivce Barbiecore trendu (což vám nákup vzhledem k jejich obrovské popularitě dost zkomplikuje), nebo dáváte přednost neutrálním odstínům.

Kde koupíte růžové Arizony

Článek vyšel v originále na vogue.co.uk.