Summer Vibes

Z pyžama na pláž: Jediná kolekce, kterou toto léto budete potřebovat

Značka Sleeper ve spolupráci s ukrajinskou umělkyní Elizavetou Litovskou známou pod pseudonymem Floweirdy vytvořila snovou kampaň s letní kolekcí, kterou si ode dneška můžete koupit online.
Navzdory válce ve své rodné zemi módní návrháři a umělci z Ukrajiny pokračují ve své práci a vytvářejí nové kolekce, ať už sami, nebo ve vzájemné spolupráci. Zakladatelky značky Sleeper, která už roky úspěšně působí na mezinárodní scéně a našli byste ji v šatníku mnoha celebrit a nejvýznamnějších influencerek, se rozhodly ukázat letní řady v jiném světle, než v jakém se prezentovaly doposud. Ke spolupráci si přizvaly Floweirdy známou pro svůj neotřelý pohled na přírodní a přirozenou krásu všedního dne. 
Pro kampaň Sleeper použila Elizaveta zvláštní formy, úhly a kombinace, aby proměnila vnímání jednotlivých kousků z kolekce. Zapojila nejrůznější materiály jako mušle, barevné květiny, zeleninu, zmrzlinu a šlehačku s jahodami, aby zdůraznila atmosféru letní sezony. 
„Bohužel realita nyní prohrává se sny a fantazií, rádi bychom byli spíše ve snech než v realitě. V této kampani jsem se snažila vytvořit sny, které jsou bezpečné a krásné,“ vysvětluje autorka. „Ať je to zvláštní jiný lepší svět, jak říkal čínský filozof Chuang-c', kde jste bezstarostným, nádherným motýlem, který sní o tom, že je vámi.“
V nové kolekci najdete všechno, co v létě v šatníku potřebujete mít na všechny myslitelné příležitosti – do práce, na party, na svatbu pod širým nebem, na procházky městem, cestování, piknik v parku, do postele. Všechno oblečení je z čistého lnu a ušito týmem švadlen v kyjevském ateliéru značky.
Populární šaty Atlanta se tu objevují ve formě dvoudílného kompletu s nadýchanými rukávy. Pokud nosíte overaly, určitě se podívejte na model Baccara s rozšířenými nohavicemi v levandulovém odstínu. Balerínky Aristocat dostaly velkou mašli, kterou můžete libovolně odepínat a přizpůsobovat si boty (vyrábí se ve velikostech 35 až 42) na ven nebo do interiéru. Od hedvábných pyžámek s peříčky se značka posunula v letní kolekci směrem pláž a nabízí plavky, které poslouží následně i jako top. Na všechny použily recyklovaný polyamid s certifikáty Global Recycled Standard a Oeko-Tex 100