Celebrity

Sandály po babičce v podání Anne Hathaway aspirují na nečekaný letní trend

Nejen vintage tenisky hýbou současnou módní scénou. Retro styl oživuje Anne Hathaway botami, které byste u ní tak zcela nečekali.
Foto: Profimedia
Anne Hathaway a Ewan McGregor na natáčení filmu Flowervale Street, duben 2024
Anne Hathaway je momentálně v Atlantě, kde spolu s Ewanem McGregorem a režisérem Davidem Robertem Michellem natáčí thriller Flowervale Street. Herečka tu nejen hraje hlavní roli, ale figuruje také jako producentka. Paparazzi vyfotili na place Anne s Ewanem, oba v retro oblečení, přičemž Anne měla na sobě modré minišaty a na nohách béžové sandále. To nezní nijak zvláštně, dokud se ale na ně nepodíváte zblízka. 
Krémové boty s otevřenou špičkou a páskem přes patu dokonale zapadají do současné posedlosti vintage estetikou. Ano, bavíme se sice o filmovém kostýmu, ale právě tyto babičkovské sandále mají velký potenciál stát se jedním z mikrotrendů sezony jaro - léto 2024. Navazují na tzv. grandpacore, kterým se inspirovala spousta hvězd a módních influencerů. A když už jsme probrali skříně po dědovi, proč se nepodívat i do babiččina botníku. Ale prosím vás, neberte jí její pohodlné boty, pořiďte si svůj vlastní pár. Nemusíte pro něj ani jít do zdravotnických potřeb, kde tento styl panuje dlouhé roky. 
Retro sandále s nízkým podpatkem v babičkovském stylu najdete překvapivě i celé řady značek. Nemusíte se v nich ani stylizovat do filmové postavy z 80. let, stejně tak je unosíte k džínům, minimalistickým šatům a všemu mezi tím. 
Pár tipů, kam na retro sandále, najdete v následující galerii.