Celebrity

Míň je víc. Jennifer Aniston i o svátcích sází na tichý luxus

Vystoupení na veřejnosti jsou v případě Jennifer Aniston velmi sporadická, ale když už se nechá vidět, potvrzuje status módní hvězdy. Dokázala to znovu na večírku Morning Show v Hollywoodu.
Foto: Eric Charbonneau/Getty Images for Apple TV+
Jennifer Aniston na party Morning Show v LA
Do San Vicente Bungalows přišla herečka v minimalistickém outfitu černé barvy, v němž zkombinovala top odhalující ramena a perfektně vysportované paže s hladkými kalhotami a otevřenými sandály. Svůj vytříbený vkus a smysl pro detaily předvedla s pomocí zlatých doplňků, který doladily vzhled a zdůraznily její hvězdou auru. 
Zejména v sezoně opulentních večírků, třpytivých a transparentních šatů právě tento styl mimořádně vyniká. Drobný detail na topu v podobě mašle tón v tónu (nezapomínejte, že i černá má tisíce odstínů) a volba zlatých řetízků na krku, zápěstí a kabelce dodávají velmi univerzálnímu základu, který můžete nosit na den i večer, ten správný náboj a energii přesně v duchu tichého luxusu. Ten patří mezi klíčové trendy určující estetiku roku 2023. 
Jennifer Aniston letos uvedla na Netflixu pokračování kriminální komedie Murder Mystery – Vražda v Paříži a na Apple TV+ čtvrtým rokem září v hlavní roli seriálu Morning Show spolu s Reese Witherspoon. Na rok 2025 si streamingová platforma objednala 4. sérii, kterou obě hvězdy také produkují. 
Pokud si právě plánujete outfit na party, slavnostní večeři nebo oslavu na konec roku, nezapomeňte ani na důležitost účesu a líčení. Aniston zjemnila své blond vlasy měkkými vlnami a zvolila make-up v broskvových odstínech. 
Podívejte na další minimalistické outfity v podání Jennifer Aniston.