Make-up

Tři rtěnky inspirované uměním, které byste si tuto sezonu neměli nechat ujít

Rtěnky se sice tento rok dostaly kvůli rouškám a karanténě do ústraní, beauty novinky od Hermès vás však přesvědčí, že je na ně vhodná chvíle vždy. Podzimní mini kolekce dokreslující náladu podzimních dnů oslavuje umění, tajemnou krásu a hlavně je limitovaná, takže nečekejte a pořiďte si novou Rouge Hermès už dneska. 
Foto: Alexander Bel
Tři nové odstíny, tři nové barevné kombinace doplnitelných obalů. To je žhavá novinka od Hermès, kterou si ode dneška můžete pořídit v oficiálním e-shopu značky. Nové rtěnky navazují na stávající řadu, kterou francouzský módní dům představil letos v únoru.
Barevné kombinace obalů evokují podzimní světlo, kdy se sluneční paprsky snaží rozzářit chladné ráno, studenou modř večerní oblohy i náladu potemnělého pokoje. Abyste se dostali do té správné atmosféry, projděte si virtuální uměleckou galerii, kde vedle sebe visí jména jako Charles Sheeler, John Register, Jean Hélion a Arduino Cantàfora, jejichž díla se odrážejí v podzimní řadě pod zlatým logem. 

Růžová na třetí

Samotné rtěnky představují nový pohled na růžovou. Saténové odstíny Rose Pommette a Rose Ombré vytvářejí vzájemný protiklad, první je zářivější tón čajové růže, druhá balancuje na hraně tělové a růžové; ideální pro všechny, kteří neustále hledají nenápadnou barvu na rty. Matná Rouge Hermès Rose Nuit je přesně ten odstín na dny, kdy se nedokážete rozhodnout, jestli chcete rty zdůraznit, nebo nechat v nude tónech. Všechny tři limitované podzimní odstíny dodají unavené a zašedlé pleti jas a rozzáří celou tvář, aniž by ostatní jen tušili, v čem je ten trik.
Rtěnka Rouge Hermès v odstínu Rose Pommette, HERMÈS, prodává Hermes.com, 1640 Kč
Rtěnka Rouge Hermès v odstínu Rose Ombré, HERMÈS, prodává Hermes.com, 1640 Kč
Rtěnka Rouge Hermès v odstínu Rose Nuit, HERMÈS, prodává Hermes.com, 1640 Kč
Zatímco do března rtěnky patřily prakticky pouze ven, v době Zoom meetingů a digitálních prezentací mají své nezastupitelné místo i ve dnech, kdy zůstáváte doma. Výhoda těchto odstínů, kromě toho, že pečují o rty, je i fakt, že nemusíte mít zkušenosti make-up artisty, nanášet je můžete i bez zrcátka. Rovnou na pusu, s pomocí prstů pro jemný nádech barvy, nebo štětečkem. Ten má Hermès v nabídce taky. Nejvíc jim ale sluší bezprostřednost. 
Kolekce rtěnek, balzámu, lesku a štětečku na líčení rtů je v dostání on-line na oficiálních stránkách Hermes.com.