Cestování

Adults Only: Hotely, ve kterých budete chtít zůstat navždy

Valentýn se blíží! Pokud disponujete tím nejvyšším možným luxusem, totiž volným víkendem, který zasvětíte jenom svému protějšku, tu druhou nejluxusnější komoditu, tedy nejlepší hotely jen pro dospělé, jsme pro vás našli my. Zbývá si tedy jen zabalit krásné prádlo – a bon voyage!
Foto: Wellness hotel V Nebi, Anybody, Zochova Chata

Anybody

Jak uvádějí samotní tvůrci, jde o hotel ve vedlejší roli, protože v té hlavní jste zde vy. Anybody vás unese do světa, kde si můžete vybrat jeden z pokojů, které byly inspirovány filmy z 60. let – od La Dolce Vita až po Bláznivého Petříčka. A co vás zde čeká? Příběh, který si rozehrajete jen vy dva a který se může protáhnout klidně až do ranních hodin (na každém pokoji je k mání naplněný minibar a ještě lepší káva). Následně vás potěší luxusní snídaně v jednom z nejlepších snídaňových spotů v celém Brně. 
Foto: Anybody

Zochova chata

Tady vás nikdo skutečně rušit nebude, protože místo se doslova schovává v nádherné přírodě, a možná i proto má tak výjimečnou atmosféru. Přitom jeho obrovskou výhodou je fakt, že se nachází kousek od Bratislavy. Hotel Zochova chata vás nadchne perfektně vybaveným wellnes & spa centrem, ale také gastronomií, která jen podtrhuje genia loci v srdci Malých Karpat. Info pro milovníky vín: malokarpatská vína jsou na Slovensku i v zahraničí vyhlášená – navíc se tu vybízí Malokarpatská vinná cesta program pro potěchu všech smyslů. A mimochodem, až se budete kochat výhledem z wellness do přírody, dost možná za okny spatříte srny. Už jen to za výlet sem stojí!
Foto: Zochova chata

Wellness hotel V Nebi

Chcete romantiku, wellness a žádné děti okolo? Pak musíte do hotelu V Nebi, luxusního boutique hotelu, který se pyšní třinácti pokoji a nachází se v samém srdci Jizerských hor, Krkonoš a Českého ráje. Co vás tady čeká? Některá z lázeňských procedur, slastná masáž či romantická večeře ve dvou – a jako bonus získáte při skleničce šampaňskéhoten nejkrásnější výhled z panoramatické terasy nebo z venkovního vyhřívaného infinity bazénu. Odtud spěchat nikam nemusíte.
Foto: Wellness hotel V Nebi

Hotel Ondrášův dvůr

Jeden z nejkrásnějších hotelů v srdci Beskyd. A pokud potřebujete důkazy místo slibů, vězte, že Hotel Ondrášův dvůr sbírá ocenění jedno za druhým. Jen namátkou: vyhrál první místo v soutěži Czech Hotel Awards, byl vítězem mezi nejkouzelnějšími místy roku 2023 v kategorii spa & wellness – a my tvrdíme, že plným právem. Stačí jen nahlédnout do jejich fotogalerie a nebudete vědět, jestli chcete dříve do spa, na procházku do okolí, anebo ochutnat místní gastronomii. 
Foto: Hotel Ondrášův dvůr

U lípy Blatiny

Konečně soukromí a klid, který jste hledali. Právě to zde najdete (a také se o tom na stránkách U lípy Blatiny dočtete – a my musíme dát majitelům zapravdu). Můžete tu relaxovat v nejkrásnějším koutě Vysočiny, který je protkán turistickými trasami, které nadchnou nejen v létě, ale i nyní. Jednotlivé apartmány nabízejí soukromí, ale zároveň jsou vzdušné a hlavně v naprostém souladu s přírodu. Na své si zároveň přijdou i ti, kteří milují minimalistický design. Tohle místo vás chytí za srdce.
Foto: U lípy Blatiny

Chateau Herálec

Co takhle luxusní a komfortní ubytování na zámku? Buďte hosty romantického pětihvězdičkového Chateau Herálec, který se pyšní standardy a službami tak vysokými, že se vám o nich ani nesnilo. Velkorysé pokoje s těmi nejpohodlnějšími postelemi, zámecké l’Occitane spa, ze kterého nebudete chtít odcházet, anebo restaurace, kde vám splní každé gurmánské přání. Tady prostě rádi zapomenete na realitu. 
Foto: Chateau Herálec