Umění

Weekend list podle Teri: Z léta do zimy?

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku. Šestá  dávka inspirace je tu.
Babí léto je něco mezi nebem a peklem. Ráno s radostí oblékám svetr, abych se odpoledne musela převléct do kraťasů. Na druhou stranu, mám posledních pár dní, kdy si mohu dopřávat Iced Venti Triple Shot Latté. Takže když to tak shrnu, tohle období je pro mne spíš nebe. 
Čtěte:
When Life Gives You Lululemons - Lauren Weisberger 
Nový přírůstek do vesmíru Ďábel Nosí Pradu, své (ne?)oblíbenkyně totiž můžete následovat v dalším pokračování, tentokrát s Emily v hlavní roli. Neočekávaný zvrat bude snad ještě náročnější, než samotný Runway. 
Foto: Archiv Simon Schuster
Poslouchejte: 
Fools (feat. Ah-Mer-Ah-Su & Htmlflowers) - Oskar Key Sung
Sledujte: 
The World’s Most Extraordinary Homes 
Pokud se zajímáte o architekturu, nebo jen rádi koukáte na dokonalé domy uprostřed nádherných krajin, budete tento pořad rozhodně milovat tak, jako já. 
Foto: Archiv Warner Bros
Navštivte: 
Jatka 78 – Amerikánka
Nové představení od režiséra Viktora Trauše, s Terezou Voříškovou a Eliškou Křenkovou v hlavních rolích. Srdcervoucí příběh inspirovaný skutečnými událostmi. "Ema Černá na své cestě překoná dětský domov, pěstounskou péči i „pasťák“. A to v době, kdy proti ní nestojí pouze instituce, ale i režim státu. Amerikánka je sondou do historie 80. let v Československu, ale stejně tak je to ryze současné drama o svobodě a touze žít."