Novinky

All You Need Is Vogue CS

Neradi bychom byli sentimentální, je to špatné na pleť, ale žádný dárek k prvním narozeninám nepotěší jako skutečnost, že nás právě čtete. Nemůžeme si pomoct, chceme obdarovat i vás.
Od chvíle, co jsme poprvé usedli ke stolům v redakci československé Vogue, nebylo sezony, kdy by nás návrháři nepřipravovali na konec světa. Móda má pozoruhodnou slabost pro apokalyptické scénáře, nepřijde vám? Proto když jsme přemýšleli, čím vám dát najevo naši lásku, sada pro přežití představovala jasnou volbu.
Nejsme si úplně jistí, co by na Vogue kápézetku řekl Foglar, ale s čistým svědomím jsme ji naplnili tím, co považujeme za nezbytné. Upřímně řečeno si neumíme představit situaci, kdy byste u sebe měli mít otvírák na konzervy, když se vám konzerva dostane do ruky leda při krmení psa, anebo kompas, když jediný kompas, který potřebujete, je dalších jedenáct vydání Vogue.
Foto: archiv Vogue CS
Proto uvnitř najdete předplatné. Jak zpívají The Beatles: All you need is Vogue, Vogue is all you need… A s předplatným taky triko s naším logem (co na srdci, to na triku), notes s tužkou (protože vést si deník je nejlepší forma terapie), pleťovou masku Kiehl‘s nebo lesk na rty Clarins (vyberte si), a ještě dárkovou poukázku od Vermont na 1000 Kč pro případ akutní potřeby něčím se potěšit.