Vogue Daily

Odkrýváme dárkový box k předplatnému Vogue CS

To nejkrásnější nalezneš až uvnitř. Tato věta jednoznačně platí nejen o Vogue samotné, ale i o limitovaném boxu, který od nás dostanete, když si módní bibli předplatíte na jeden rok. Co všechno obsahuje? Půjdeme rovnou k věci.
Foto: archiv Vogue CS
Dárků není nikdy dost. A tak je načase obdarovat vás za to, že Vogue CS zachováváte přízeň. Proto pro vás, věrné čtenáře, máme jedinečnou nabídku, která se neodmítá. Za 11 vydání časopisu zaplatíte pouze 1290 Kč a kromě jedinečného obsahu získáte dárkový box ALL YOU NEED IS VOGUE CS, který svoji hodnotou přesahuje 2000 Kč. Na co se můžete těšit?

Tričko Vogue CS

Toto tričko je vyrobeno v limitovaném počtu a je jen pro ty, kteří prostě vědí. Kdo ho nosí, dává světu najevo, že je v obraze (a má předplatné). A také je úžasně měkké a pohodlné. Tak moc, že v něm můžete třeba i spát. 
Foto: WELIN NAGYOVA | @welinna
Foto: archiv Vogue CS

Zápisník Vogue CS

Zápisníky snad nikdy neslavily takový comeback jako nyní. Tento elegantní notes v černé barvě s logem Vogue CS poskytne dostatek prostoru pro vaše myšlenky i poznámky o tom, co potřebujete nakoupit cestou z práce (v Pařížské, samozřejmě). 

Tužka Vogue CS

Dřevěná grafitová tužka s logem dokonale padne do ruky i do každého psaníčka a hodit se bude zejména, pokud budete chtít někomu napsat své telefonní číslo. Rtěnkou přece plýtvat nebudete.

Kosmetický dárek

Můžete si vybrat lesk na rty Clarins nebo jednu ze šesti masek od Kiehls. Pojďme si je představit.
Natural Lip Perfector, Clarins

Natural Lip Perfector, Clarins, 12 ml

Tento magický lesk na rty nejen opticky sjednotí a vyhladí rty, ale ještě je krásně vyživí a zhydratuje. Prostě přirozeně krásná pusa k zulíbání.

Overnight Firming Mask Ginger Leaf & Hibiscus, Kiehl's, 28 ml

Maska díky extraktu ze semen ibišku přes noc revitalizuje pokožku a vy se ráno probudíte mladší a odpočinutější. Příjemně sametová textura vyhlazuje jemné vrásky, a vy tak budete působit jako po liftingu. S tím rozdílem, že na sál vkročit nemusíte.

Turmeric & Cranberry Seed Masque, Kiehl's, 28 ml

Mdlá a unavená pleť? Maska Turmeric & Cranberry Seed jí navrátí zdravý vzhled. Projasní, povzbudí a doslova ji oživí. Obsahuje drcená semena brusinky, která šetrně exfoliují a přinášejí pokožce hebčí a zářivější texturu. 

Avocado Nourishing Hydration Mask, Kiehl's, 28 ml

Avokádo, superpotravina, která vládne světu. Maska zajistí celkovou regeneraci, hloubkovou hydrataci, revitalizaci a osvěžení už za několik minut. Výsledkem je plně vyživená a zdravá pokožka. Must-have každé kosmetické poličky.
Overnight Firming Mask Ginger Leaf & Hibiscus, Kiehl's
Turmeric & Cranberry Seed Masque, Kiehl's
Avocado Nourishing Hydration Mask, Kiehl's

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque, Kiehl's, 28 ml

Pokud je vaše pleť citlivá stejně jako vy na špatný vkus, není dobré péči zanedbávat. A právě pro citlivky je tu zklidňující a hydratační maska s měsíčkem lékařským. Je velmi lehká, gelová a složená z ručně sbíraných okvětních lístků měsíčku a aloe vera. Pleť hydratuje, zjemňuje a redukuje známky stresu. To se v dnešní době hodí, že?

Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque, Kiehl's, 28 ml

Pokud vás trápí rozšířené póry a jiné drobné nedokonalosti, je pro vás tato maska ta pravá. Hloubkově čistí, obsahuje bílý amazonský jíl i aloe vera, odstraňuje přebytečný maz, nečistoty a toxiny. Ideální pro normální až mastnou pleť.

Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, Kiehl's, 28 ml

Dehydrovaná pokožka určitě ocení noční masku Ultra Facial Overnight Hydrating. Obsahuje ledovcové proteiny a pouštní rostliny, které hydratují, zjemňují a osvěžují. Silikony, parfemaci ani parabeny v tomto kosmetickém zázraku nenajdete. Hladší a pružnější pleť zaručena.
Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque, Kiehl's
Limited Edition Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque, Kiehl's
Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, Kiehl's

Dárkový poukaz Vermont v hodnotě 1000 Kč 

Dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč od společnosti Vermont
Poukaz můžete uplatnit v obchodech Gant, Karl Lagerfeld, PeakPerformance, La Martina, Nautica, Odd Molly, Brooks Brothers a Camel Active. Nákupy? My říkáme ano.
Foto: archiv Vogue CS