Hudba

Dara Rolins Nablízko

V době, kdy se po jistotě doslova slehla zem, přinášíme informaci, která skutečně platí, není proměnná a bát se na ni těšit rozhodně nemusíte. Říjnová cover star Vogue CS, hudební ikona a osobnost Dara Rolins totiž chystá na 16. května jedinečný a jediný online koncert, na který se rozhodně a bez váhání vyplatí koupit lístky. Hned vám prozradíme proč.
Více než rok nezazněl hlas Dary Rolins v žádném z klubů nebo koncertních sálů. A proto se ikona československé hudby, a také tvář Vogue CS, se svým týmem rozhodla přihlásit o slovo online koncertem, který nazvala pro dnešní dobu přiléhavě Nablízko. 
Vy se tak můžete těšit na starší i úplně nové skladby v nových, trochu unplugged aranžmá, bez tanečnic, za doprovodu kapely, smyčců i skvělých vokalistek. Skutečně hudební potkání se nablízko, bez příkras a osobněji více než kdy předtím.
A protože avizovaný koncert bude jediným, čeká vás tak jedinečná hudební událost, která se již v budoucnu nemusí opakovat. Natáčet se bude v unikátním prostoru Skybar hotelu The President Praha a koncert bude trvat šedesát minut. Tak na co ještě čekáte? Užijte si ho doma přes obrazovky už tuto neděli  od 20:00.
Lístky na můžete zakoupit zde