Hudba

Místo přehlídky koncert. Chanel dnes pořádá live vystoupení Angèle

Zůstaňte doma s Chanel a Angèle. Francouzský módní dům se v době pandemie koronaviru místo na oblečení soustředí na pomoc zdravotníkům a zábavu pro všechny v karanténě. Dnes ve 13. hodin proto pořádá exkluzivní živé vystoupení belgické zpěvačky Angèle. Buďte u toho taky.
Minulý měsíc módní dům Chanel daroval 50 000 roušek zdravotnickému personálu a 1,2 milionu eur pařížským nemocnicím. Dnes pro všechny, co musí být v karanténě a zůstávají už několik týdnů doma, pořádá ve spolupráci s belgickou zpěvačkou Angèle koncert. Stačí, když se od 13. hodin budete dívat na Instastories oficiálního instagramového účtu Chanel, a nejnovější songy si tak můžete užít ve svém obýváku.
Spojení francouzské značky se čtyřiadvacetiletou interpretkou není náhoda. Zpěvačka a skladatelka se jako host objevila v první řadě na několika módních přehlídkách Chanel a v současnosti je spolu s Pharrellem Williamsem, Sébastienem Tellierem, Isabelle Adjani a Margaret Qualley tváří kolekce brýlí na sezonu jaro–léto 2020. 
Angèle Joséphine Aimée Van Laeken se proslavila před dvěma lety, kdy pokořila rekord belgických hitparád se svým singlem Tout Oublier, rok předtím na sebe strhla pozornost YouTube komunity s videem La Loi de Murphy. To má dnes téměř 30 milionů zhlédnutí. V říjnu 2018 vydala první studiové album Brol se zmiňovaným singlem. Během své krátké profesionální kariéry už stihla posbírat několik evropských hudebních cen za nejlepší píseň, koncert, album, zpěvačku roku i video. 
Kromě živého vystoupení dnes na Instagramu vydal módní dům nový playlist, který si můžete poslechnout na Apple Music. Stačí, když zadáte heslo Sound of Chanel, a objeví se vám dvacet skladeb od interpretů jako The Weeknd, Caribou, Lou Rebecca či Jessie Ware.