Vogue Daily

10 pozitivních zpráv od celebrit z Instagramu

Od motivačních videí a sdílení důležitých tipů na správné mytí rukou až po sdílení zkušeností s domácí karanténou. Přinášíme deset příspěvků celebrit, které vám v současné situaci zlepší náladu.

Adwoa Aboah

Úspěšná modelka z obálek Vogue a spoluzakladatelka neziskové organizace na podporu duševního zdraví Gurls Talk se snaží podpořit umělce a ohlásila novou platformu pro všechny, kteří se chtějí v těchto těžkých časech podělit o své výtvory. Stačí použít hashtag #CopingTogether, inspirovat se a motivovat ostatní.

Lizzo

Zpěvačka hitu Juice nasdílela druhou část svého meditačního sezení. K navození správné atmosféry využila hru na flétnu, krystaly a šalvěj. „Je potřeba mít soucit, držet při sobě a být solidární. Poslouchejte rady od těch, kteří rozumí dané situaci. Musíme se soustředit na naši kolektivní energii a využít ji k omezení strachu a k uzdravení lidí.“

Marc Jacobs 

Návrhář z New Yorku se rozhodně nebojí vyčnívat z davu. Na svůj feed nesdílel hned několik outfitů, které jen tak běžně na ulici neuvidíte. Výrazné barvy a boty na platformě byly na jeho profilu k vidění už od minulého týdne a výhledově to nevypadá, že by s tím hodlal přestat. 

Selena Gomez

Jedna z nejsledovanějších celebrit na Instagramu se rozhodla připojit ke kampani #SafeHands a nahrála demonstrativní video o tom, jak si správně umýt ruce. Nominovala přitom Cardi B, Gigi Hadid a Olivii Wilde, aby se rovněž výzvy zúčastnily. 

Lady Gaga

U příležitosti šestého dne v izolaci zpěvačka nasdílela další zprávu pro všechny, kteří aktuálně bojují s koronavirem. Zároveň své fanoušky vyzvala, aby zůstali doma. 

Taylor Swift

Zpěvačka si na pomoc přizvala svou kočku Meredith a upozornila, jak důležitá je karanténa. Co si z toho máte vzít? Zůstaňte doma stejně jako Meredith.

Cindy Crawford 

Zatímco Kaia Gerber využívá volného času v karanténě k experimentování se svým make-upem, její matka ukázala světu, jak vypadá práce z domova. Tvrdá realita včetně rozházených papírů. „Je důležité, abychom co nejvíc pracovali z domova a ochránili tak ty, kteří jsou nejzranitelnější.“

Shakira

„Po zkušenostech z Evropu je jasné, že virus postupuje příliš rychle a naši vůdci jsou příliš pomalí,“ řekla kolumbijská zpěvačka 20. března. Naléhala přitom na své fanoušky, aby přijali opatření, která zabrání dalšímu šíření viru.

John Legend

Na konci sedmého dne karantény zpěvák své příznivce potěšil hodinovým online koncertem. Kromě hitu All of Me informoval o tom, že již brzy se dočkáme nového hudebního materiálu. Ve videu se objevila také jeho žena Chrissy Teigen a tříletá dcera Luna.

David Beckham 

#IStayHomeFor je další hashtag, který vyvolává globální ohlas. Bývalý fotbalista a prezident Inter Miami CF oznámil, že zůstává doma kvůli své manželce Victorii a dětem. Sportovec označil svého syna, který se ve videu objevil náhodou, a vyzval své přátele ze showbysnysu, aby sdíleli fotky se stejným hashtagem.