Vogue Daily

8 virálních instagramových příspěvků z ledna 2020

Uplynulo jen pár týdnů z roku 2020 a Instagram už je plný virálních příspěvků. Od setkání herců ze sitcomu Přátelé přes video zpěvačky Lizzo s mini kabelkou Jacquemus po odchod Harryho a Meghan z královské rodiny. Přinášíme výběr nejlajkovanějších a nejsdílenějších postů celebrit za leden 2020.

1. Místo předávání cen večeře s Přáteli

Jennifer Aniston nový rok zahájila poměrně klidně. Místo toho, aby šla 13. ledna na předávání cen Critics’ Choice Awards, vyrazila na večeři s Courteney Cox a Lisou Kudrow. Událost pochopitelně nezapomněla zdokumentovat a fotku olajkovalo 10 milionů lidí. Kdo ví, třeba se opravdu dočkáme vysněného návratu Přátel. 
Když pak herečka 20. ledna vyhrála cenu Screen Actors Guild Awards za svůj mimořádný výkon v dramatickém seriálu The Morning Show, který běží na Apple TV+, přišel jí pogratulovat i exmanžel Brad Pitt a celý internet byl na několik hodin úplně vzhůru nohama.
Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Turner
Brad Pitt a Jennifer Aniston na SAG Awards 2020
Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Turner
Brad Pitt a Jennifer Aniston na SAG Awards 2020

2. Nové BFF – Rosalía a Kylie Jenner

Čerstvá držitelka Grammy za album El Mal Querer se spřátelila s Kylie Jenner.
Poprvé se spolu údajně setkaly, když šla Kylie na její koncert v listopadu 2019. Své přátelství pak světu odhalily 12. ledna prostřednictvím „zásnubní fotografie“. Rosalía na ní pózuje v kombinéze Louis Vuitton a Kylie v celočerném kompletu se špičatými lodičkami. 

3. Margot Robbie pomáhá Austrálii

Instagram byl během ledna doslova zaplavený fotografiemi ničivých scén australských požárů. Většina celebrit tyto snímky na sociálních sítích použila k založení sbírky či přímému finančnímu daru. 
Jednou z prvních byla rodačka z Austrálie Margot Robbie, 5. ledna sdílela video s prosbou o pomoc, ve kterém však místo devastujících záběrů všem svým fanouškům ukázala album plné nostalgických fotek z dětství.

4. Joey King dostala po hlavě Zlatým glóbem 

Hvězda seriálu Odhalení na Zlatých glóbech sice zazářila na červeném koberci v úžasných šatech nizozemské návrhářky Iris van Herpen, ale její večer nakonec nebyl úplně podle plánu. Mladá herečka skončila s pořádnou boulí na čele poté, co ji Patricia Arquette omylem zasáhla svou trofejí.
„Ne každý může říct, že ho Patricia Arquette omylem zasáhla do hlavy Zlatým glóbem. Já však ano,“ napsala pod fotku z 6. ledna. 

5. Harry a Meghan opouštějí královskou rodinu

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 8. ledna oznámili, že se vzdávají své role v královské rodině a chtějí se přestěhovat do Severní Ameriky. Po týdnu diskusí vydala oficiální prohlášení i britská královna Alžběta II., která potvrdila jejich společnou dohodu.
Harry a Meghan již nebudou dostávat peníze z veřejných prostředků a musí se také vzdát svých královských titulů. 

6. Co nosí v mini kabelce Lizzo?

Zajímá vás, co všechno mají celebrity ve svých kabelkách. Autorka hitu Juice, známá svou posedlostí mini kabelkami, se na TikToku vyřádila ve vtipném videu, kdy postupně vytahuje věci ze své miniaturní kabelky od Jacquemuse. 
Nejdřív je to tužka, pak dálkové ovládání k TV, brambůrky Pringles a lahev vína. Když se jí kamarádka zeptá, co si vezme večer na sebe, vytáhne neonové krajkové šaty. Opravdová Mary Poppins.

7. Barack Obama přeje Michelle k narozeninám

Bývalá první dáma Spojených států amerických Michelle Obama před pár týdny oslavila 56. narozeniny. Její manžel Barack proto 17. ledna sdílel sérii černobílých fotek se vzkazem: „Jsi moje hvězda za každé situace. Všechno nejlepší k narozeninám, zlato!“ #couplegoals 

8. Poslední show Gaultiera

Jean Paul Gaultier se 22. ledna v Paříži rozloučil velkou hvězdnou show. Nechyběla na ní ani jeho dlouholetá múza Coco Rocha, která na přehlídce předvedla tradiční irský tanec.
Později na svém účtu nasdílela video a fotky z emotivního finále, kde se rozplakala. „Brečela jsem asi hodinu v kuse na poslední přehlídce Jeana Paula Gaultiera. On a jeho tým jsou pro mě jako moje rodina a jsem nesmírně vděčná, že jsem s nimi mohla pracovat téměř 15 let.“