Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Vogue Daily

Zuzana Kubíčková se přestěhovala do Pařížské ulice

Cindy Kerberová13. 2. 2023
Pařížská ulice získává nové fancy jméno. Do čísla 16 se se svým showroomem a ateliérem přestěhovala česká designérka Zuzana Kubíčková.
Ateliér Zuzany Kubíčkové v Pařížské 16
Foto: archiv značky
Ateliér Zuzany Kubíčkové v Pařížské 16
Zuzaně Kubíčkové se ve druhé dekádě její značky velmi daří, od ostře sledovaných přehlídek přes neustále se rozrůstající tým teď povýšila i v rámci adresy. Její salon, showroom a ateliér v jednom najdete ve druhém patře v Pařížské ulici č. 16. Pokud si nejste jistí, o který dům se jedná, je to tam, kde v přízemí sídlí butik Prada. Návrhářka rozhodnutí působit na nejlepší módní adrese zdůvodňuje tím, že jde také o zážitek, který chce své rostoucí klientele poskytnout. „Nové prostory salonu dokonale splňují to, co chce značka zákaznici nabídnout: produkt jedinečný svou kvalitou, osobní servis nejvyšší úrovně, a navíc bonus v podobě výjimečného zážitku jak z oděvu na míru, tak samotného procesu jeho vzniku.“
Samotný salon v nárožním činžovním domě poskytuje prostor pro realizační tým značky, tvůrčí zázemí, prostor pro prezentaci aktuálních kolekcích i místo pro intimní prezentace práce návrhářky, která se na lokální scéně prosadila zejména couture kolekcemi, jež postupně doplnila také o řadu Pop a linii svatebních šatů. „Nový prostor vyloženě vybízí k pořádání komornějších prezentací, kterými by měl pravidelně ožívat,“ říká Zuzana. První takovou příležitostí bude představení nové kolekce prêt-à-porter v dubnu 2023.   
Ateliér Zuzany Kubíčkové v Pařížské 16
1 / 5
Ateliér Zuzany Kubíčkové v Pařížské 16
Foto: archiv značky