Vogue Daily

Zuzana Kubíčková se přestěhovala do Pařížské ulice

Pařížská ulice získává nové fancy jméno. Do čísla 16 se se svým showroomem a ateliérem přestěhovala česká designérka Zuzana Kubíčková.
Foto: archiv značky
Ateliér Zuzany Kubíčkové v Pařížské 16
Zuzaně Kubíčkové se ve druhé dekádě její značky velmi daří, od ostře sledovaných přehlídek přes neustále se rozrůstající tým teď povýšila i v rámci adresy. Její salon, showroom a ateliér v jednom najdete ve druhém patře v Pařížské ulici č. 16. Pokud si nejste jistí, o který dům se jedná, je to tam, kde v přízemí sídlí butik Prada. Návrhářka rozhodnutí působit na nejlepší módní adrese zdůvodňuje tím, že jde také o zážitek, který chce své rostoucí klientele poskytnout. „Nové prostory salonu dokonale splňují to, co chce značka zákaznici nabídnout: produkt jedinečný svou kvalitou, osobní servis nejvyšší úrovně, a navíc bonus v podobě výjimečného zážitku jak z oděvu na míru, tak samotného procesu jeho vzniku.“
Samotný salon v nárožním činžovním domě poskytuje prostor pro realizační tým značky, tvůrčí zázemí, prostor pro prezentaci aktuálních kolekcích i místo pro intimní prezentace práce návrhářky, která se na lokální scéně prosadila zejména couture kolekcemi, jež postupně doplnila také o řadu Pop a linii svatebních šatů. „Nový prostor vyloženě vybízí k pořádání komornějších prezentací, kterými by měl pravidelně ožívat,“ říká Zuzana. První takovou příležitostí bude představení nové kolekce prêt-à-porter v dubnu 2023.