Vogue Daily

Limitovaná kolekce věnovaná dětem, které trpí válkou

Válkou nejvíce trpí děti, potřebují větší podporu a péči, protože jsou vůči hrůzám války nejzranitelnější. Na tento fakt chce upozornit ukrajinský designér Ivan Frolov, který přichází s limitovanou kolekcí unisexových mikin s výrazným symbolem srdce. 
Foto: archiv značky
Kolekce Frolov Heart
Situace na Ukrajině je od 24. února kritická. Miliony dětí se svým matkami musely opustit domovy a známé prostředí, stovky zemřely, zprávy hovoří o statisících, které ruská armáda nelegálně odvezla. Další se schovávají, sirény varující před bombami se staly jejich každodenní realitou. Toto trauma si bohužel ponesou celý život, a právě proto vznikla charitativní kolekce Frolov Heart, kterou si teď můžete koupit i vy a podpořit organizace pomáhající dětem vyrovnat se s následky války.
Věříme, že válka brzy skončí naším vítězstvím. A pro novou generaci je zásadní především její budoucnost. Musí žít v míru a naučit se být šťastná.
Anatomická kresba lidského srdce tvoří od počátku logo značky talentovaného designéra, který se prosadil i na mezinárodní scéně. Jeho šaty, na něž často používá české křišťály z Jablonce, nosí mj. Dua Lipa, Rita Ora, Gwen Stefani, Coco Rocha, Doja Cat a další celebrity. Jakmile byl schopen se svým týmem obnovit výrobu, nejdříve se intenzivně věnoval šití neprůstřelných vest a nosičů zbraní, teď přichází s kolekcí věnovanou ukrajinským dětem. Veškerý výtěžek z prodeje putuje na nadaci Masha Foundation, kterou založila Maša Efrosinina. Koupí zároveň podpoříte ukrajinskou ekonomiku a dáte práci mnoha lidem, kteří se na produkci mikin podílejí. 
Mikiny Frolov Heart jsou k dispozici v bílé nebo černé barvě a symbol srdce si můžete vybrat buď jako klasickou výšivku, nebo korálkovou variantu. Značka dává na výběr, jestli chcete nechat kreativitu na člověku, který srdce vyšije, nebo mu dáte konkrétní zadání podle svých představ. Mikiny jsou očíslované, unisexové, v jedné velikosti a za jednotnou cenu 350 €.