Vogue Daily

Mariah Carey je už zase v centru pozornosti a opět s vánočním překvapením

Královna Vánoc a diva se stala tváří vánoční kolekce Victoria's Secret a při té příležitosti se podělila s Vogue o své tipy na dokonalý sváteční styl.
Foto: archiv značky
Mariah Carey v kampani Victoria's Secret
„Je čaaaas!" prohlašuje Mariah Carey vždy 1. listopadu, když královna Vánoc oficiálně rozmrzne a začne ovládat předvánoční éter. Nadvláda zpěvačky nad sezonou už začala: Tento měsíc odstartuje své turné Merry Christmas One and All, v rámci kterého bude vystupovat až do prosince. „Skutečně věřím v kouzlo svátků," říká Carey. „Je to jeden z důvodů, proč se do nich pouštím tak, jak to dělám. Jde o čas, kdy můžeme oslavovat, že jsme spolu, a já si těchto okamžiků vážím. Od sladěných pyžam až po hudbu a oslavy, to všechno je tak výjimečné."
Carey pokračuje ve svém nastoleném trendu a vystupuje v nové sváteční kampani pro Victoria's Secret. Na slavnostním červeném pozadí a v zasněženém terénu předvádí korzety, komplety, pouzdrové šaty a župany této značky spodního prádla. „Byla to zábava zkoušet si novou kolekci a ztvárňovat její kreativní vizi," říká Carey o kampani. „Od sezonních barev po pulsující glamour, rozhodně jsem kolem sebe cítila sváteční atmosféru." Na nové kolekci oceňuje zejména všestrannost. „Líbí se mi, že jednotlivé kousky, které jsem měla na sobě, mají různou dynamiku. Některé jsou hřejivé a sváteční, jiné zase více sexy a hravé," říká. „Nejvíc jsem si oblíbila zlatý komplet s krásnými, spletitými ozdobami. Když jsem si ho oblékla, opravdu jsem cítila jako o Vánocích." 
Foto: archiv značky
Mariah Carey v kampani Victoria's Secret
Vzhledem k tomu, že svátky se brzy rozjedou naplno, Vogue neodolal a zeptal se Carey na její přístup k oblékání na sezonní večírky a akce. Její nejdůležitější tip? Zvýrazněte glanc. „Moje představa o svátečním stylingu se vždy skládala z glamour oblečení, které doplňuje sezonu zábavným a slavnostním způsobem," odpovídá. „Ráda si vybírám ty nejslavnostnější looky." Dokonce má v plánu nosit kousky spodního prádla z kampaně jako oblečení. „Jeden z topů, které jsem měla v kampani na sobě – úžasný červený korzet – by se skvěle hodil na vánoční vystoupení. Líbí se mi, že saténové mašle působí, jako byste rozbalovali dárek. Je to dokonalá kombinace svůdnosti a glamouru."
Asi nikdo nepochybuje, že Carey během svého turné předvede nejeden party look, o extravagantních kreacích ani nemluvě. Na vánoční tradice si každopádně vždycky udělá dostatek času a věnuje jim spoustu energie. „S mými dětmi jsme přivedli naše vánoční oslavy k dokonalosti a snažíme se jich držet každý rok," říká. „Naše nejoblíbenější tradice jsou: noční jízda na saních, setkání se Santa Clausem, rozbalování dárků pod stromečkem, hry na sněhu, vaření našich rodinných receptů a hlavně společně strávený čas." A co může být na jejím letošním seznamu vánočních přání? „K Vánocům toho moc nechci, abych citovala sama sebe. Opravdu si chci jen užít svátky se svými přáteli, blízkými a samozřejmě s fanoušky na svém turné Merry Christmas One and All’!"
Foto: archiv značky
Mariah Carey v kampani Victoria's Secret
Článek vyšel v originále na vogue.com.