Vogue Vánoce

Jak vypadá ideální dárek pod stromeček pro nejdůležitější ženu vašeho života?

Ať už sháníte dárek pro svou rodičku, pro matku svého dítěte, anebo pro kamarádku s miminkem, nemusí to být úplně jednoduchá záležitost. Maminky jsou nejdůležitějšími ženami našeho života a je tedy přirozené, že jim chceme projevit svoji vděčnost, obzvlášť o Vánocích.
Každá žena ocení nějaký ten čas, který může věnovat péči o sebe samu — a jelikož čas se bohužel darovat nedá, zkuste ji potěšit luxusním krémem. Sáhnout můžete například po denním krému od značky Augustinus Bader nebo krému Hydra Beauty od Chanel. Tedy za předpokladu, že už dotyčná má svůj vlastní hedvábný polštář (a pokud ne, tak je dárek pro ni jasný). 
Co se oblečení týče, hlavně byste se jí měli trefit do vkusu. Vždy se ale vyplatí volit ty nejlepší materiály, jakými jsou kašmír, vlna merino nebo alpaca. Svetřík z některého z těchto materiálů jistě ocení.
Novopečené maminky tráví doma víc času, než by někdy chtěly, určitě je proto potěší třeba příjemný župánek či kimono od portugalské značky Kleed (až ho uvidíte, budete ho zaručeně chtít ulovit i pro sebe), případně hedvábné dvoudílné pyžamo od ukrajinské značky The Sleeper. Mladé maminky jistě ocení i luxusní sportovní oblečení či doplňky, protože výprava do fitka nebo absolvování hodiny jógy pro ně může být svátkem (a pokud se k tomu mohou ještě hezky obléknout, budou vám maximálně vděčné).
Chtěli byste své mamince navodit trochu nostalgické atmosféry? Trefou do černého by pro ni mohl být elegantní gramofon. S ním navíc máte vystaráno i na řadu dalších svátků a narozenin, vinylových desek pak není nikdy dost... 
Suma sumárum: ten pravý dárek nakonec budete muset pořídit sami, ale bez ohledu na styl a osobnost vaší maminky vám nabízíme ještě několik dalších tipů, které vykouzlí úsměv na rtech vždy.