Móda

Jak se z pyžama stal cool kousek?

Ukrajinská značka The Sleeper redefinovala pyžama a povýšila je na oblečení, které si s chutí přidáte do stylového šatníku. Teď přichází s dalšími modely — jako stvořené pro všechny, co chtějí spojit eleganci s pohodlím.
Brand The Sleeper se zrodil v roce 2014. Kate Zubarieva a Asya Varetsa, jeho zakladatelky, tenkrát netušily, že se jejich pohodlné a trendy oblečení určené pro nošení v teple domova stane tak žádané. To ale není jediná charakteristika, která značku provází a kterou se vyplatí znát. Produkce je totiž soustředěná na Ukrajině, konkrétně v Kyjevě — s důrazem na udržitelnost a ekologii. Nepoužité látky putují do škol, kde se z nich děti následně učí šít a zpracovávat pomocí rukodělných technik. 
Foto: Courtesy of The Sleeper
Foto: Courtesy of The Sleeper
Foto: Courtesy of The Sleeper
Nyní můžete v nabídce The Sleeper objevit šaty, lněné obleky, plavky, saka nebo oblečení pro děti. Od 1. prosince bude v e-shopu k dostání vánoční kolekce pro všechny, co chtějí spojit eleganci s pohodlím, nabít se pozitivní energií a odpočinout si v přírodě. 
Kvůli válečnému konfliktu na Ukrajině se kampaň fotila ve švédské vesničce poblíž Kristianstadu. Poklidné prostředí zelených luk a lesů představuje hlavní filozofii značky — nenuťte se do hlučných a dlouhých společenských setkání. Raději se soustřeďte sami na sebe a dopřejte si kvalitní spánek a odpočinek. Všude tam, kde je vám nejlépe. Pohodlné pyžamo, doma připravené jídlo, čistě vyprané povlečení a přátelé kolem stolu vytvoří domov z jakéhokoliv místa. 
Foto: Courtesy of The Sleeper
Foto: Courtesy of The Sleeper
Foto: Courtesy of The Sleeper