Společnost

Fejeton Martina Váši: Kdybych mohl tenhle deodorant požádat o ruku, tak to udělám

Čistý, bezpečný, efektivní. Tak se prezentuje deodorant od značky Corpus a takový i skutečně je. Pan Božský.
„Našemu časopisu je jedno, co si Carrie Bradshaw myslí o botách. Co Carrie Bradshaw vůbec ví o botách?“ dávala Enid, editorka Vogue, Carrie ze Sexu ve městě feedback na článek.
„Enid, při vší úctě,“ odpověděla Carrie. „O mužích toho možná dost nevím. Ale o botách, o botách vím všechno.“
Někdy si představuju, jak říkám našemu editorovi: „Ondřeji, při vší úctě, o botách toho možná dost nevím, ale o deodorantech, o deodorantech vím všechno.“ Možná bych měl být spíš Deodorant Features Editor.
Foto: archiv Corpus
Pravdou je, že jsem strávil posledních dvacet let hledáním dokonalého deodorantu. A byla to strastiplná cesta. Moje hledání je ale u konce. Mám pro vás tip, pokud hledáte deodorant, který…
…vás ochrání před zápachem déle než dvacet minut, a to ještě za podmínky, že ležíte, nehybně a v průvanu.
…nepromění vaše podpaží v Koněpruskou jeskyni.
…nezničí vaše oblečení skvrnami, jež lze odstranit jediným přípravkem – žíravinou.
…má tak krásný obal, že ho budete hodinu fotit a točit, abyste si ho mohli dát na Instagram, ale pak to stejně vzdáte kvůli podezření, že nejmenovaný kolega/influencer (Josef Šlaich!) ho pravděpodobně nafotí a natočí daleko líp. A taky že jo.
…před použitím nemusíte zahřívat dotekem s pokožkou, aby změkl, protože jinak máte pocit, že ho aplikujete šmirglem.
…jde z pokožky smýt i bez použití silného peelingu a silným peelingem myslím solvinu.
…divnonázvem neslibuje např. „záhadné momenty“, což patrně odkazuje na pozdější návštěvu dermatoložky, která nebude vědět, jak vás dostat z maléru. 
…vůní nepřipomíná ten drink tří barev a deseti chutí, jímž jste se v osmnácti opili na pláži, a pak jste druhý den v naprosté agónii slibovali Bohu, že když vám pomůže, už se nikdy nedotknete alkoholu.
Foto: archiv Corpus
Je jím veganský deodorant od značky Corpus, k dostání v Ingredients, a to hned v šesti absolutně fantastických vůních, které si budete přát mít i ve formě parfému.