Společnost

Láska z archivu: Jennifer Aniston & Brad Pitt

Poprvé se potkali v roce 1994 a rozešli o 11 let později, ovšem dodnes, kdekoliv se objeví jejich společná fotka nebo video, všichni po nich zas a znovu šílí. Podívejte se na ikonické momenty vztahu Jennifer Aniston a Brada Pitta.
Foto: Arnaldo Magnani/Getty Images
Brad Pitt a Jennifer Aniston, listopad 1999
Brad Pitt poznal Jennifer Aniston v době, kdy byla jeho partnerkou Gwyneth Paltrow. S ní se rozešel v roce 1997 a rok poté vytvořil nezapomenutelný pár s hvězdou seriálu Přátelé. O jejich zasnoubení se svět dozvěděl na koncertu Stinga, na kterém vystoupili na pódium a Jennifer ukázala zásnubní prsten v hodnotě půl milionu dolarů. Své ano si řekli 29. července 2000 během soukromého obřadu v Malibu uprostřed zenové zahrady. 
O čtyři roky později Jennifer v rozhovorech mluvila o tom, že je připravena zpomalit a mít dítě. Ovšem po pár měsících začali na veřejnost prosakovat zvěsti o milostném vztahu Brada s Angelinou Jolie, s níž zrovna natáčel film Mr. & Mrs. Smith. Manželé oznámili rozchod v 7. ledna 2005, pouhý den poté, co je paparazzi fotograf zachytil na dovolené v Karibiku, jak se procházejí po pláži, drží se za ruce a líbají. K rozvodu došlo v říjnu téhož roku. 
Když se Brad s Angelinou rozešel, poslal prý Jennifer zprávu, jak se cítí špatně a lituje toho, co se v minulosti stalo. Ta se roce 2017 rozvedla s hercem Justinem Therouxem a za 12 měsíců dostal Brad pozvánku na oslavu jejích 50. narozenin. Loni se po patnácti letech veřejně ukázali na předávání SAG Awards a jejich společné fotky zbořily internet, stejně jako jejich účast na charitativním čtení Fast Times at Ridgemont High, kterého se vedle milované dvojice zúčastnili také Julia Roberts, Morgan Freeman a Matthew McConaughey. A pořád to mezi nimi jiskřilo.