Man

Jacob Elordi, Barry Keoghan, nebo Jeremy Allen White? Hunk Is in Fashion!

Nudné sametové smokingy are gone! Vítejte v éře, kdy se kluci na červený koberec fintí! Tihle tři to zatím umějí nejlépe.
Foto: Getty Images

Ten, co nenosí rukávy

„V jednu chvíli jsem přemýšlela, zda to není moc, ale nakonec jsem si řekla: Kašlu na to. Vyznávám agresivní styling." Ilaria Urbinati se o Barryho takzvané red carpet appearances stará od doby, co se potkali během příprav natáčení Saltburn. Červený oblek ze sametu od Louis Vuitton (doplněný o šperky Tiffany & Co.), který Barry oblékl na předávání Golden Globes, byl vrcholem jejich spolupráce. Slovy z úvodu jej Ilaria Urbinati popsala pro vogue.co.uk


Komentáře vyvolal i oblek bez rukávů od Dolce & Gabbana, který herec vynesl na premiéře filmu Masters of the Air. S obnaženými pažemi se Keoghan objevil i na Academy Gala v kompletu Givenchy. Není divu, za jeho bicáky totiž stojí partner Ilarie, trenér thajského boxu, který dvojici prvně propojil. 
Barry je jako nová položka na menu vaší oblíbené restaurace. Netradiční chuť vás zprvu zarazí, ale pak zjistíte, že na téhle kombinaci je něco, pro co si přijdete znovu. Každý sen se však může proměnit v noční můru. Oblek Zegna na Critic Choice Awards byl na hraně. Mezi kostýmností a osobitým hvězdným stylem vede tenká hranice, Barry ji překročil i ve fiží od Stelly McCartney.  

Jak od Kennedyů

Mohlo by se to zdát snadné, ale není. Jacob je opravdu vysoký, a aby nepůsobil jako obr, často volíme kalhoty se zvýšeným pasem." Jacob Elordi věří sesterskému tandemu stylistek, které na Instagramu vystupují pod nickem Wendi & Nicole. Stylingem připomínajícím třetího člena kapely Oasis nebo jednoho z člena slavného klanu Kennedyů se v Jacobově postavě umocňuje pánský styling klasického Hollywoodu. 
Na premiéře Saltburn v L. A. to dokázal slim oblek od Burberry, na předávání cen GQ zas archaický proužkovaný oblek se saténovou citronově žlutou košilí od Bottegy. 
Zdůraznění klasické stylizace pánských hvězd z noirovek dokazuje i to, že se Elordi dlouho neobjevil s nějakou ze svých původně oblíbených kabelek. Macho up proměna ale ukázkově posílila jeho charisma. Jenže tak naleštěný obraz pro spoustu lidí ztrácí výraz. Jacob je jako ta nejdelikátnější kašmírová šála: Jakmile si ji pořídíte, zjistíte, že je jednobarevná. 

That Calvin Klein ad

Nejméně stylizovaný, nejvíce autentický. Jeremy Allen White se zatím vyhýbá stálé spolupráci se stylisty. Párkrát si nechal poradit od Michaela Darlingtona, který Jeremyho oblékal i při produkci editorialu pro britský GQ, jehož fotky vypadají, jako by je vygenerovala AI. Při předávání cen Emmy oblékl Jeremy, jak jinak, oblek Calvin Klein. „You don't own me," zpívá Lesley Gore ve slavné skladbě, která doprovodila kultovní kampaň značky, ve které se herec nedávno objevil. Vtipné. Proslýchá se totiž, že Jeremy s Calvin Klein podepsal sice velmi výnosnou, nicméně velmi svazující smlouvu, takže se bude v modelech s označením CK zřejmě objevovat stále častěji. 
Většinou má jedno z biblických jmen, ale z těch ne úplně vznešených. Třeba – ve vší úctě ke všem nositelům toho jména – Tomáš nebo Lukáš. Vídáte ho jednou jednou do roka na srazu spolužáků ze základky. Má ne úplně padnoucí oblečení, vypadá trochu jako balík, ale stejně vás po každé další skleničce zajímá, jaké by to bylo, kdybyste spolu skončili na pokoji. Tak tenhle typ muže je Jeremy, ne?