Celebrity

Báječný svět (kabelek) Jacoba Elordiho

Styl Jacoba Elordiho je vskutku nepřehlédnutelný — o to víc, když tento australský dlouhán doplní svůj outfit o jednu z oblíbených tašek či kabelek. 
Foto: Franco Origlia/Getty Images
Jacob Elordi
Poprvé na sebe upozornil v netflixové romantické trilogii The Kissing Booth. Pak ale přišla ještě výraznější role — zahrál si Nata Jacobse v Euforii, tedy v seriálu, který předkládá život teenagerů v mnohem drsnější formě než zmíněná trilogie. Kde můžeme Jacoba Elordiho vidět nejčerstvěji? V biografickém snímku Priscilla od Sofie Coppoly, v němž ztvárnil roli samotného Elvise, anebo v dramatu Saltburn. 

Euforie a její zákulisí

Fenomén Euforie postavil do popředí všechny jeho aktéry, včetně jejich soukromých životů. Chtě nechtě jsme tak všichni sledovali Jacobův vztah s hereckou kolegyní Joey King nebo modelkou Kaiou Gerber. Také se nemůžete dočkat třetí řady? Ačkoli jsme žili v naději, že se pokračování dočkáme již na konci letošního roku, maximálně na počátku toho příštího, kvůli stávkám v Hollywoodu to teď vypadá spíše až na rok 2025.

Vášeň pro focení

Jacobovou vášní v soukromém životě je focení na analogový fotoaparát. Dokládají to mnohé snímky, na kterých je herec zachycen právě s foťákem v ruce. A nejenže dokumentuje svůj soukromý i pracovní život, profesionálně nafotil i několik editorialů pro různé časopisy. 
Ačkoli není zrovna jednoduché shánět oblečení, když měříte 196 cm a máte postavu jako hráč ragby, Jacobovo estetické cítění se propisuje i do jeho módního stylu. Hercovým „it“ doplňkem jsou především tašky: svítivě žlutá Louis Vuitton Speedy, proplétaná Andiamo od Bottega Veneta, její malá sestřenice Cassette, případně mini Valentino Loco. A co je ještě sympatičtější — Jacobovi absolutně nezáleží, zda je věc určená mužům, nebo ženám. Úspěšně tak dokazuje, že móda je genderless.

Vytříbený vkus a úspěšné kampaně

Jeho volnočasový styl je ležérní a pohodlný, avšak na večerní event nemá problém obléknout skvěle padnoucí oblek. V minulosti spolupracoval například s Calvin Klein. Nedávno byl jmenován ambasadorem švýcarské značky hodinek TAG Heuer a také je tváří vůně The Scent od BOSS.