Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Man

WishList: 10 podzimních košil v modré

Alexander Bel25. 10. 2019
Podzim si žádá změny a my víme, jak na to.
Rozhlédněte se kolem sebe. Bílá, černá, béžová... Jsou doslova všude. Je to podzimem, nebo unifikací šatníku? Ano, s neutrálními barvami se oblečení lépe kombinuje a tvrzení, že bílá košile z módy nikdy nevyjde, také nezpochybňujeme. Ale co když už nás nebaví sledovat pravidla a chceme zkusit něco nového? A jak má vlastně vypadat pánský šatník v době, kdy se začíná intenzivně mluvit o nové mužské identitě? Možná známe odpověď.
Jil Sander FW19
Foto: Alessandro Lucioni
Jil Sander FW19
Prada FW19
Foto: Alessandro Lucioni
Prada FW19
AMI FW19
Foto: Alessandro Lucioni
AMI FW19
Všechny přehlídky pro podzim a zimu se shodují, že je ideální čas na znovuobjevení modré košile. Rozhodně nemusí být v klasickém Oxford střihu nebo vypadat jako součást uniformy, designéři doporučují sáhnout po trochu netradičním odstínu nebo si vybrat zdobené košile s nášivkami, potisky či perlami. 
Značka AMI volí světle modrý odstín, který má přitáhnout pozornost, ale zbytek nechává v neutrální černé. Jil Sander ladí do modré celý outfit a Prada sází na originální střih i ozdoby v podobě květin z perliček v kombinaci s kalhotami s několika pásky. Vybrali jsme pro vás deset podzimních must-have košil v různé cenové relaci, volba je jen na vás.
Autor, styling: Alexander Bel
Online editor: 
Lucie Formáčková