Man

WishList: 10 talismanů

Mezi 31. říjnem a 20. listopadem nás čeká další retrográdní Merkur. Nemusíte panikařit, připravili jsme pro vás výběr talismanů (čtěte pánských náhrdelníků), které vás před vším zlým ochrání. Pokud nevěříte v astrologii, tím lépe. Hezký módní doplněk pozvedne každý podzimní outfit.
Pánský fashion week pro podzim a zimu 2019/2020 přinesl nová pravidla a další tendence, které dlouhou dobu byly spíše dámskou záležitostí. Ve středu pozornosti jsou jednoznačně šperky. Klasické pánské pečetní prsteny však můžete rovnou nechat na dně šuplíku, je čas na drobnější kameny a zvířecí motivy. Výrazným trendem jsou i náhrdelníky připomínající talismany, které kdysi dávno sloužily k přivolání štěstí a úspěchu.
Foto: Armando Grillo
Gucci FW19
Foto: archiv Givenchy
Givenchy FW19
Foto: Alessandro Wiero
Hermès FW19
Mým favoritem je náhrdelník s hlavou Pegase a křídly od Hermès nebo doplněk, který nemusíte nosit pouze na krku, od značky Dior. Britský designér Alan Crocetti a Celine sází na šperky s kameny, a jestli milujete brouky, zaměřte se na Alexandera McQueena nebo Vivienne Westwood. A nakonec, pokud opravdu věříte, že váš šperk bude zároveň i talismanem, podívejte se na Bunney a jejich králičí tlapku pro štěstí.
Autor, styling: Alexander Bel
Online editor: Lucie Formáčková