Trendy

Fantastický sleepwear a kde jej najít

Pyžama jsou dobrá pro vaši duši…, řekl kdysi někde někdo. Se seznamem must-haves pro ten nejen nejkvalitnější, ale i nestylovější spánek přikyvujeme. 
Ale jednu věc je třeba vyjasnit si předem. Pro noční košile z galanterie píseckého Jitexu prosím klikněte jinam. We are talking silk! A pokud vám hedvábná pyžama přijdou nuda, zkuste dát šanci značce Oséree. V roce 2015 ji založily designérky plavek Jannine Vinci a Isabella Cavallin a loni debutovaly přehlídkou spodního prádla a loungewearu. První kolekce s názvem From Sunset to Sunrise, z jehož předvídatelnosti se trochu křiví pusa, byla uvedena v Miláně během fashion weeku v hotelu Principe di Savoia, tedy v paláci savojského prince a zahrnuje i zlatý flitrovaný komplet připomínajícím večerní oblek, nebo střihy balancující na hranici regulérních večerních koktejlek a negližé.
U hedvábí je vždy třeba dbát kvality, už jen kvůli investici, kterou představuje, a když už si jdete pro luxus, pojistěte si ten nejvyšší třídy. 6A je označení pro nejvyšší dostupnou třídu hedvábí, a pokud vám záleží na okolí, ptejte se po certifikátu Bluesign, zajišťující výrobní proces s řadou bezpečnostních a ekologických kritérií, včetně odpovědného využívání zdrojů, bezpečných pracovních podmínek a sníženého negativního dopadu na lidi a životní prostředí. Takové přednosti mají sety Eberjey, jejichž barvy a vzory lze ladit jak s babiččinými tapetami, tak silvestrovskou rtěnkou. 
Poté, co se v jedné z nich Kristen Stewart ukázala během Berlinale, se značce hedvábných košilí LilySilk prý přetížil e-shop. Jejich nadměrné střihy pozbývají přílišných detailů, takže jsou skutečně verzatilní a gramáž hedvábí má vysokou hodnotou 82,5 gramu. 
A teď střihy, které drží komplikovanější tvar. Jejich podporou je kremp, hedvábný. Tuniky a kimona z nich šije Brand For the Restless Sleepers Francescy Ruffini Stoppani. Ta se vyžívá v barvách, co model, to fantazie dovolené v Miami u bazénu. Je kaftan váš život? Pak neváhejte. Teď si skoro myslím, že bych pro ně mohl psát reklamní slogany. 
A nakonec ještě něco pro insomniaky. Maska na spaní vás může chránit i před tím, abyste si vyváleli obličej v peřině tak, že se probudíte s fazónou k nepoznání. Ta hedvábná je nutností. Ani ne tak kvůli praktickým detailům, jako spíš kvůli barevným kombinacím, proto tady také visí isntagramový příspěvek Jessici Russell Flint.