Trendy

Billie Eilish je Adamem Sandlerem generace Z

Mezi slavnou zpěvačkou a hollywoodským komikem vzniká nečekané pouto. 
Foto: Emma McIntyre/Getty Images for ABA
Billie Eilish
Nejúspěšnější styl Hollywoodu? Pyšní se jím Adam Sandler. Šortkám o velikosti padáku, podivná grafická trička nebo obnošené basketbalové tenisky. V éře Timothée Chalameta a Barryho Keoghana je tento sedmapadesátník skutečným antihrdinou. Adam Sandler se neodhodlává k odhalujícím flitrovým topům, miluje pohodlí, ale hlavně miluje svoje oblečení, aniž by v oblékání měl jakékoliv ambice. 
Foto: SMXRF/Star Max/GC Images
Adam Sandler
Zdá se, že Billie Eilish tomu rozumí téměř na duchovní úrovni. Kšiltovky obrácené dozadu, extra velké basketbalové dresy a šortky po holeně. Eilish vždycky dávala přednost nadměrné siluetě — jak sama říká, je to riposta vůči mediální fixaci na ženská těla —, ale Sandlerova estetika sportovního trenéra z 90. let je v tuto chvíli její nepopíratelnou inspirací.

A tohle nepředvídatelné stylové pouto mezi komikem a zpěvačkou dosáhlo vrcholu včera odpoledne, kdy byla Billie zachycena, jak se prochází Paříží v nadměrném saku, tričku Rhino, šortkách po holeně a skate teniskách eS. Mířila zrovna na křest alba, ale stejně tak dobře mohla pózovat na premiéře filmu Happy Gilmore z roku 1996.
Foto: MEGA/GC Images
Billie Eilish, 2024 Paříž, Francie
Liana Satenstein, bývalá redaktorka Vogue a moderátorka pořadu NeverWorns, kdysi dokonce napsala ódu na Sandlerův šlendriánský styl; oblíbená značka Dime Square Praying photoshopovala jeho tvář na propagační obrázky na sociálních sítích; a instagramově známá značka Old Jewish Men vytvořila pár nadměrných „Sandlerových šortek“ o několik čísel větších. Je to snad důkaz, že se Adam Sandler stává novou stylovou ikonou? 
Tento článek vyšel v originále na vogue.co.uk