Trendy

Birkenstocky a ponožky: Nepřehlédnutelný trend, který už nelze ignorovat, ale začít nosit

Pokud jste si mysleli, že zmizí ze scény stejně rychle, jak se díky Barbie objevily, pak vězte, že tomu tak nebude ani na podzim. Birkenstocky totiž už teď vidíme v kombinaci s ponožkami na slavných nohou. Podívejte se, jak je nosit podle Gigi, Kaiy, Elsy a spol.
Foto: Ilya S. Savenok/Getty Images
Gigi Hadid, 04 DENIM & Levi's® Collaboration
Klasické pantofle z korku a kůže od německé značky Birkenstock zažívají v těchto týdnech a měsících obrovský comeback. Zkuste si koupit model Arizona v růžové barvě, které má v závěrečné scéně filmu Barbie na nohách Margot Robbie. Jednak se připravte na vyšší cenu než u ostatních barev a pak i na to, že jsou na většině míst prostě vyprodané. Nicméně si tyto boty polarizující společnost natolik zamilovali módní influenceři, že si klidně kupte černé nebo hnědé stejně jako Kaia Gerber, Gigi Hadid a Elsa Hosk, které se v nich ukazují na letišti, v ulicích i na soukromých fotkách na sociálních sítích. 
Ovšem je tu jeden dost podstatný detail, do sandálů nosí ponožky. V Česku dost kontroverzní kombinace se stává stále větším trendem, který už nelze ignorovat. A navíc přichází právě včas, aby vyřešil problém, v čem cestovat, když je na letišti a na palubě letadla zima a venku třicítky (viz Elsa Hosk), i jak pojmout střídání sezon, kdy po ránu nemáte jasno, co na sebe. Přinejmenším obuv můžete mít tímto dobře pořešenou.