Přehlídky

Největší #WTFashion momenty z týdnů módy

Každý fashion week s sebou přináší velkou dávku inspirace a trendů, kterými se módní svět bude řídit během následujících několika sezon. Občas však můžeme být svědky situací, nad kterými zůstává rozum stát. 

Superwoman Gigi

O jeden z největších #WTF momentů během uplynulých týdnů se postarala komička a youtuberka Marie Benoliel vystupující pod pseudonymem Marie S'Infiltre, která se při závěrečném defilé přehlídky Chanel přidala k modelkám a bezstarostným krokem se vydala po mole. Celé situace se však pohotově zhostila Gigi Hadid, která vetřelkyni odvedla z očí hostů do zákulisí. Díky několika sekundám však videa s Marií oblétly módní svět a její jméno se objevilo v titulcích mnoha článků. 

Walking Dead Leon

Jak by vypadal zombie walk v módním provedení? Odpověď najdete na poslední milánské přehlídce značky Maison Margiela pod vedením Johna Galliana, kdy se po mole prošla vycházející hvězda modelingu Leon Dame. Co vám jeho styl chůze připomíná, už necháme na vaší představivosti. Až půjdete příště na drink, dejte si rovnou několik skleniček. Možná podobnou chůzi zvládnete napodobit i vy. 

Kloboučku hop s Issey Miyake

Jestli jste se jako malí převlékali za modelku, možná jste před zrcadlem předváděli podobnou show. Na přehlídce značky Issey Miyake se ze stropu snesly konstrukce, které modelky ve spodním prádle oblékly do barevných šatů. Ty se pak bezstarostně s kloboukem na hlavě začaly pohupovat do rytmu doprovodné hudby. 

#OkuuurCouture

Nemůžeme vynechat outfit rapperky Cardi B, kterou by během pařížského fashion weeku bez jejího legendárního hlasu jen stěží někdo poznal. Outfit od designéra Richarda Quinna, který zakrýval každý centimetr její kůže, odstartoval vlnu kritiky ze strany muslimek, které podle francouzského zákona nesmí nosit burky zakrývající obličej. Jiní si zase při pohledu na ni vzpomněli na anonymní influencerské duo Checking invoices, které se také objevilo ve #FrontRow na několika přehlídkách.