Doplňky

Freedom, Liberty, Peace. Nová kolekce doplňků od Gunia Project je víc než jen krásná

Love brand Gunia Project představuje novou kolekci bytových a módní doplňků, jejímž hlavním vzkazem je mír a svoboda.
Kolekce Freedom, GUNIA PROJECT
Značka, která si získala tisíce věrných fanoušků po celém světě díky svému hravému porcelánu a šátkům inspirovaným tradiční ukrajinskou kulturou, ani v náročných podmínkách války nezahálí. Nejnovějším počinem je capsule kolekce věnovaná svobodě. Nezaměnitelným způsobem upozorňují na fakt, že válka, ačkoliv naše pozornost a zájem intenzivně pomáhat pomalu klesá, stále trvá a pro mír v Evropě se musíme všichni angažovat.
Věříme, že před úsvitem je vždy největší tma. A po každé noční můře přichází světlo. Už brzy se Ukrajinci budou moci ráno probudit, setkat se a obejmout své blízké a obnovit svou zemi.
Hlavní část nové řady, v níž se objevují slova Freedom, Liberty, Peace, Brave a Power, tvoří porcelánové nádobí; malované zlacené talíře, konvička, hrníček a váza. Dominují odstíny modré a žluté spolu s obrázky holubiček či svaté Barbory. „Kolekce Freedom popisuje světlou budoucnost silné země. „ВОЛЯ (čte se jako Volja, ukrajinsky svoboda) koluje v našich žilách a je naším národním kódem. K popisu inspirace pro tuto kolekci není třeba dalších slov,“ říkají Maria Gavryliuk a Natasha Kamenska, majitelky projektu a vyhledávaného obchodu v centru Kyjeva.
Součástí kolekce jsou také hedvábné šátky, vyšívané multifunkční popruhy, pásky, náhrdelník z modrého skla a výrazný choker ze žlutých skleněných korálků. Vše si můžete objednat on-line na stránkách značky, doručují do celého světa. 
„Tato kolekce je inspirována nevyhnutelným vítězstvím Ukrajiny nad lidmi, kteří nemají právo přijít a určovat svá vlastní pravidla v cizí zemi. Chceme vytesat a zdůraznit to nejpodstatnější pro všechny na Ukrajině: svoboda nám koluje v krvi,“ dodávají zakladatelky.
Rozhovor s Natashou Kamenski a Marií Gavryliuk si můžete přečíst v rámci seriálu Voices of Ukrajina.