Doplňky

Vše, co potřebujete vědět o letošní Victoria's Secret Fantasy Bra

Bude ji na sobě mít Elsa Hosk a vyplatí se si zase stáhnout aplikaci KiraKira+.
Je jen jedna věc, na kterou se všichni těší ještě více, než na odhalení line-upu Andílků. Fantasy Bra. Existuje už od roku 1996 a od té doby je tím nejžhavějším momentem každé Victoria's Secret Fashion Show. Zapomeňte na korunky a prsteny, největším klenotem je právě tato podprsenka.

Dream Angels Fantasy Bra

Včera byla odhalena ta nejnovější, pro rok 2018. Už tento čtvrtek s ní na molo vykráčí švédská modelka Elsa Hosk, které se tím prý splnil jeden z jejích "nejdivočejších snů" a možnost mít podprsenku na jako bere jako "nejlepší dárek k 30. narozeninám", které oslaví den před přehlídkou – 7. listopadu.
Foto: Getty Images
Model s názvem Dream Angels Fantasy Bra vznikl ve spolupráci se značkou Swarovski a kromě stříbrné kostry ji tvoří více než 2100 Swarovski diamantů a topazů z udržitelných zdrojů. 
Foto: Getty Images
Celkově má více než 71 karátů a trvalo více než 930 hodin práce ji vyrobit. Není tedy ani trochu divu, že se cena vyšplhala na více než jeden milion dolarů.
Jak vypadá v pohybu? Na to si počkejme do 8. listopadu, kdy se Victoria's Secret Fashion Show uskuteční v New Yorku. Jedno je jisté – v telefonu by nikomu z diváků neměla chybět aplikace připravená zaznamenat pořádný bling bling a sparkle.