Cuisine

Značka Cheff Chocolate Bar se zrodila uprostřed pandemie covid-19 v útulné pražské kuchyni, kde začala Anna Petrosyan vyrábět čokolády a bonbóny pro svou rodinu. Jejím jediným cílem bylo vyrábět zdravé dobroty z přírodních ingrediencí bez přidaných cukrů a tuků. Každá pralinka je vyráběna ručně a přísady či vzhled pralinek se mění s každou sezonou. Spojují jedinečný umělecký design s nezapomenutelnými příchutěmi, jako jsou máta, espresso, slaný karamel, mango a mnoho dalších.
V nabídce má Cheff Chocolate Bar také luxusní dárkové krabičky s čokoládovými doutníky a lanýži. Čokoládové doutníky jsou ručně vyráběné z tradičního krému ganache z hořké čokolády, ochucené alkoholem, kořením, slaným karamelem a různými ořechovými pastami a zdobené značkou Cheff. Čokoládové lanýže se dělají z nejlepší tmavé, mléčné, ruby a bílé belgické čokolády a z čokoládového krému ganache, ochuceného přírodními přísadami, například ovocným pyré, sušenými bobulemi, ořechovou pastou a kořením. A v neposlední řadě tu najdete čokoládové tabulky a lámané čokolády, které se ručně připravují z prémiové hořké, mléčné, ruby a bílé belgické čokolády. Čokoládové tabulky se vyrábějí v nádherných designech a s lahodnými ingrediencemi.
Sladký příběh českých pralinek
Jan Boublík21. 2. 2024
Malé kousky nebeské sladkosti – různobarevné a plné chutí či příběhů, to jsou plněné čokoládové bonbóny. Kromě francouzských a belgických teď můžete ochutnat i výborné české pralinky.

Foto: Cheff Chocolate Bar
Francouzské pralinky mají svůj původ v 17. století, kdy kuchař hraběte maršála du Plessis-Praslin vymyslel úplně první pralinky. Byly tvořeny ořechy kandovanými v cukru smíchanými s čokoládou. Svůj vlastní příběh mají ovšem belgické pralinky. V roce 1912 vytvořil bruselský cukrář Jean Neuhaus čokoládové bonbóny, do kterých použil drcené mandle jako náplň. Tyto pralinky jsou dodnes oblíbené pro svou lahodnost a kvalitu.
Tajemstvím úspěchu pralinek bez rozdílu původu je vynikající kombinace kvalitních surovin a mistrovského zpracování. Kvalitní čokoláda se nejčastěji používá pro výrobu vnější vrstvy pralinky, zatímco náplň může být libovolná. U kvalitních pralinek, které jsou navíc zdravé a přírodně sladké, začíná i příběh českých pralinek.
Tajemstvím úspěchu pralinek bez rozdílu původu je vynikající kombinace kvalitních surovin a mistrovského zpracování. Kvalitní čokoláda se nejčastěji používá pro výrobu vnější vrstvy pralinky, zatímco náplň může být libovolná. U kvalitních pralinek, které jsou navíc zdravé a přírodně sladké, začíná i příběh českých pralinek.

1 / 4
Foto: Cheff Chocolate Bar
Značka Cheff Chocolate Bar se zrodila uprostřed pandemie covid-19 v útulné pražské kuchyni, kde začala Anna Petrosyan vyrábět čokolády a bonbóny pro svou rodinu. Jejím jediným cílem bylo vyrábět zdravé dobroty z přírodních ingrediencí bez přidaných cukrů a tuků. Každá pralinka je vyráběna ručně a přísady či vzhled pralinek se mění s každou sezonou. Spojují jedinečný umělecký design s nezapomenutelnými příchutěmi, jako jsou máta, espresso, slaný karamel, mango a mnoho dalších.
V nabídce má Cheff Chocolate Bar také luxusní dárkové krabičky s čokoládovými doutníky a lanýži. Čokoládové doutníky jsou ručně vyráběné z tradičního krému ganache z hořké čokolády, ochucené alkoholem, kořením, slaným karamelem a různými ořechovými pastami a zdobené značkou Cheff. Čokoládové lanýže se dělají z nejlepší tmavé, mléčné, ruby a bílé belgické čokolády a z čokoládového krému ganache, ochuceného přírodními přísadami, například ovocným pyré, sušenými bobulemi, ořechovou pastou a kořením. A v neposlední řadě tu najdete čokoládové tabulky a lámané čokolády, které se ručně připravují z prémiové hořké, mléčné, ruby a bílé belgické čokolády. Čokoládové tabulky se vyrábějí v nádherných designech a s lahodnými ingrediencemi.
Vogue
Doporučuje

Health
6 skvělých potravin nabitých zinkem, díky kterým zvládnete podzim bez nachlazení
Soňa Hrabec Kotulková24. 10. 2025
Cestování
Po čtyřech letech jsem se odstěhovala z L. A. – a tyto kavárny mi budou navždy chybět
Anežka Lišková19. 8. 2025
Cestování
