Péče

Top krémy na ruce. Zn. Made in Czechoslovakia

Fashion & Beauty Editor Cindy Kerberová tentokrát testovala československé krémy na ruce a objevila čtyři kosmetické poklady, které by neměly chybět ani ve vaší kabelce. 
Předem upozorňuji, že krémy na ruce opravdu moc nemusím. Respektive je miluju, ale moc je nepoužívám. Ani nevím co mi na nich vadí víc. Jestli to, že musím používat další produkt, nebo že mi krém zabírá místo v kabelce. Problém číslo dva mám vyřešený od doby, co jsem si v Paříži koupila tu nejmenší chanelku, do které se vejde jen karta, klíče a rtěnka (v mém případě dvě). Nic víc.
Jenže moje manikérka mi neustále klade na srdce, ať už si opravdu, ale opravdu začnu mazat ruce a hlavně nehtové kůžičky. A já pokaždé, když ji vidím, mám chuť utéct, protože mi je jasné, že jsem zase úkol nesplnila. Naposledy jsem ale do salonu nakráčela s výrazem Anny Cleveland, když předvádí nejnovější haute couture od Gaultiera. Mise splněna. Stačilo se poohlédnout mezi českými a slovenskými značkami. Takže, ať už máte suché ruce nebo citlivou pokožku, tyto krémy vás nadchnou. 
Foto: Alexander Bel

Kokosový krém na ruce Soft Touch, Cocoes

Nejdřív to byla maska na vlasy a teď je tu další must-have od české značky Cocoes. Krém na ruce obsahuje bio panenský kokosový olej, glycerin, laktobacily (ty kůže miluje), panthenol a další samé dobré a přírodní ingredience. Můžete ho použít kdykoliv a kdekoliv během dne. Okamžitě se vstřebá a pokud trávíte celé dny nad klávesnicí, nemusíte se bát. Nemastí a je tak příjemný, že si na něm rychle vypěstujete závislost. Ruce po něm vypadají okamžitě mnohem líp. Pokud nemáte rádi výraznou vůni kokosu, sáhněte po variantě Natural. Když si naopak na kokosu ujíždíte, zamilujete si verzi Extra kokos. Žhavou novinku si můžete koupit od 8. října.
Foto: Alexander Bel

Regenerační krém na ruce a tělo Trojruža, Mylo

Pokud máte hodně suché ruce a nehty křičí po extra výživě a ochraně před vším, co jim nedělá dobře, trochu je namočte a vmasírujte malé množství tohoto přírodního zázraku z bio bambuckého a kakaového másla. Voní po růžích s jemným náznakem pomerančů. Používejte ho večer po koupeli a párkrát do týdne jako výživnou masku. Vaše ruce vám budou děkovat.
Foto: Alexander Bel

Regenerační krém na ruce Lípa, Manufaktura

Mandlový olej, bambucké máslo a hlavně lípa. Krásně voňavá, zklidňující a hojivá. Krém z limitované kolekce Lípa od Manufaktury doslova ruce pohladí. Jeho lehká textura se rychle vstřebává, nezanechává mastný film a pokožku vyhladí stejně jako sametová podkladová báze obličej. 
Foto: Alexander Bel

Balzám na ruce Wild Thyme, Mcely Bouquet

Kombinace rostlinných másel a mateřídoušky je přesně to, co potřebujete ve dnech, kdy počasí venku diktuje teplé svetry i kabáty a nálada klesá k dobu mrazu. Voní jako bylinkové lázně a to je teprve začátek. I tu nejsušší pokožku vyhladí, vyživí, rozjasní, zklidní a vyléčí drobné ranky a kůžičky kolem nehtů.