Nehty

Nejzásadnější letní trendy pro nehty, které letos uvidíte všude

Objevily se v rámci fashion weeků jaro–léto 2021 a teď nastává čas vpustit je i do svého budoáru a postavit na nich letní image. Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z následujících beauty trendů, jedno je jasné už teď – toto léto bude hodně žhavé.
Zatímco v minulých letech s nástupem slunečních dnů a zahájení sandálové sezony platilo, že se laky na nehty automaticky mění na zlaté, korálové, případně oranžové a pastelově modré, letos je všechno jinak. Proč zůstávat v zaběhnutých rituálech a být předvídatelná stejně jako půlka módních značek a instagramových influencerek, když můžete překvapit. Sebe i ostatní. 

Šokující růžová

Růžová jako ikonická barva módního domu Schiaparelli. Růžová jako žvýkačka. Růžová jako tepláková souprava Juicy Couture v podání Paris Hilton. Růžová jako postavička kresleného pantera. Už jen jediný pohled na lookbook letní kolekce Toma Forda se zářivě růžovými nehty (doplněnými rtěnkou ve stejné barvě) vám zvedne náladu z nuly na sto. Nepřehlédnutelný a odvážný odstín rozhodně zapůsobí. Nebo jste si myslela, že růžový lak od Diora se jmenuje Diabolo čirou náhodou? 

Nečekaná černá

Paříž má ve zvyku se na zimu celá zahalit do černé, ale v létě? Nečekané, ale o to více zábavné. Na rozdíl od černého trička vám v tomto trendu horkou hlavu dělat nemusí. Černé nehty diktuje Chanel i Fendi, jestli ale budou působit jako rebelie, znak nikdy nekončící kontroly nad sebou a svým životem, nebo jen jako čistý rozmar, je už jen a jen na vás.