Make-up

Rosamund Pike našla dokonalou nude barvu na rty

Konec hledání! Toto je ten nejlepší tělový odstín současnosti...
Foto: Mike Marsland/WireImage
Rosamund Pike na promítání filmu Saltburn v Charlotte Street Hotel v Londýně, listopad 2023
Na svém promo turné k filmu Saltburn se držitelka Zlatého glóbu a cover star Vogue CS Rosamund Pike ukázala v nečekaném stylingu se zářivou pletí a perfektním tělovým odstínem na rtech. Hedvábné šaty Mizza s tygrovaným potiskem z podzimní prêt-à-porter kolekce Dior doplnila zlatými kruhy, vysoko vyčesaným hladkým culíkem a jemným líčením, díky kterému vynikla její dokonalá pleť. 
Místo výrazné rtěnky, které byste k šatům a příležitosti čekali, zvolila jemný nude odstín na rtech. Její make-up artistka Amanda Grossman, která s herečkou spolupracuje již řadu let, na svém instagramovém účtu prozradila, že místo rtěnky použila lehce pigmentovaný olej na rty od francouzské značky Typology v odstínu Plum Purple. Veganský olej v lahvičce, která silně připomíná flakon laku na nehty, obsahuje vedle pigmentů také skvalen, jojobový olej a vitamin E. Zatímco u matné rtěnky by švestkový odstín byl moc tvrdý, v případě oleje a transparentního lesku je právě tato barvy velmi lichotivá a u přirozeně bledých rtů představuje skvělou nude alternativu. 
Špatná zpráva zní, že tento odstín daného přípravku je momentálně vyprodaný. Ale nezoufejte, tady vám představujeme jeho plnohodnotné alternativy.