Beauty talk

Beauty talk s Caro Daur

Sedí v první řadě na těch nejsledovanějších přehlídkách v New Yorku, Miláně a Paříži. Street style hvězda s 1,7 milionem fanoušků na Instagramu. Influencerka, která se jeden den objeví na přehlídkovém mole ve společnosti nejžádanějších modelek a druhý den nafotí spolu s Carou Delevingne a Alexou Chung kampaň s ikonickým fotografem Peterem Lindberghem. Fashion & beauty editor VOGUE Cindy Kerberová vyzpovídala Caro Daur. 
Foto: Alexander Bel x BOYZ WORKSHOP
Můj make-up
Co si pamatuji, tak jsem vždy pokukovala po šatníku mé matky, vzkoušela jsem si její šaty i červenou rtěnku Chanel. Dnes jsou mými must-have nude rtěnka, rozjasňovač, korektor a bronzer. Abych si to maximálně usnadnila, navrhla jsem paletku pro Douglas. Jediné, co teď nosím s sebou, je moje paletka a rtěnka. Baví mě vymýšlet vlastní beauty produkty, celý ten kreativní process. Mám spoustu dalších nápadů. 
Moje péče o pleť
Když jsem doma nebo na cestách, nelíčím se. Ale péče o pleť je pro mě absolutní základ. Hodně mě o pokožce naučila moje kamarádka, doktorka Barbara Sturm. Bez jejího zklidňujícího séra se neobejdu. Stejně jako bez jejích rozjasňujících kapek Glow Drops. Na hydrataci tváře mám nejradši Crème de la Mer. Na dlouhé lety si beru hydratační masky. Jinak moc jiných produktů nepoužívám, i když mám v koupelně spoustu produktů. Jsem taková straka, všechno co se třpytí a vypadá krásně, musím mít. 
Nejlepší rada
Vím, že to zní jako otřepaná fráze, ale nejlepší, co pro svojí pleť můžete udělat, je pít dostatek vody. Na mě to funguje.
Moje kariéra
Vystudovala jsem Universität Hamburg, kde mne nejvíc bavily hodiny práva a marketing. Stát se full-time bloggerkou byl postupný proces, nevstala jsem jednoho dne a neřekla si, teď to bude moje práce. Postupem času jsem se tomu začala věnovat víc a víc, až jsem se musela rozhodnout, co dál. Strašně moc si vážím toho, že mohu pracovat v tomto oboru. Nemám vlastně moc ráda slovo bloggerka, vidím se spíš jako podnikatelka v módním businessu. 
Foto:  Victor Boyko/Getty Images
Foto: Timur Emek/Getty Images
Foto: Vanni Bassetti/Getty Images
Moje práce
Baví mě ta rozmanitost, žádný den není stejný. Ano, občas mi chybí rutina. Jedinou věc, kterou dělám 24/7, jsou e-maily, organizování projektů a cest. Pracuji sama, nemám žádného agenta, ani tým. Díky této práci můžu také hodně cestovat. Poznávám nová místa a lidi a zároveň jsem v oboru, který mě neskutečně baví. Stinnou stránkou věci  je, že spousta lidí nebere naši práci vážně a rychle si nás zaškatulkují. 
Kampaň s Carou, Alexou a spol.
Stát se součástí nové kampaně Douglas, kterou fotil Peter Lindbergh, je splněný sen. Bylo to nejlepší focení, jaké jsem kdy zažila. On je tak cool, takový pohodář se skvělým smyslem pro humor. Když mi z Douglasu volali, okamžitě jsem souhlasila. (pozn. red. dalšími tvářemi kampaně jsou Cara Delevingne, Alexa Chung, Amber Valetta, Lineisy Montero a Jon Korajarena)