Vogue Supports Local Fashion

Vogue Supports Local Fashion: Klára Nademlýnská Silence Garden 2020

V zahradě a přitom uprostřed města se odehrává příběh Kláry Nademlýnské. V seriálu digitálních showroom přehlídek, lookbooků, rozhovorů a filmů dnes představujeme limitovanou kolekci české návrhářky na léto 2020. #VogueSupportsLocalFashion 
Vstupte tiše, ať nerušíte sebe ani ostatní ve snění s otevřenýma očima. Nostalgickou náladu nové kolekce, kterou připravila Klára Nademlýnská na letošní léto, umocňují rozevláté šaty odkazující na 70. léta spolu s vestičkami a výraznými rameny z osmdesátek. Neutrální barvy se prolínají se sytými odstíny žluté, kobaltové modré a pomerančové a společně umocňují emoce, které návrhářka chtěla už názvem kolekce vyvolat. Výrazným prvkem je potisk Magic Garden na mušelínu, jemuž jeho autorka Andrea Vytvačilová dala rajský nádech, když mezi jemné modro-fialové květy umístila hady.  
Vedle potištěného mušelínu Klára tuto sezonu pracovala s bavlnou, lnem, hedvábím a režným denimem doplněným krajkou. Na doplňky použila kůži a nechala se inspirovat koňskými postroji. Výsledkem jsou malé kožené brašničky a mincovky zavěšené na řemenech u pasu.
Návrhářka: Klára Nademlýnská
Fotograf: Adam Michna
Modelka: Barbora Mosorjáková (Elite Model Prague)
Make-up a vlasy: Hristina Georgievska