Wellness

Global Wellness Day: den odpočinku i sebelásky

Co je Global Wellness Day? Den, konkrétně 8. června, kdy by se každý z nás měl zastavit, poděkovat svému tělu, mysli a alespoň na chvíli si odpočinout, zklidnit, odměnit se a načerpat síly na zbytek roku. A když jsme u toho hýčkání, Vogue CS má pro vás tipy na nejlepší spa a masáže, které si můžete rovnou zabookovat. Dokonalá nirvána zaručena.

Global Wellness Day v AVA Spa, Four Seasons Prague

V pražském hotelu Four Seasons přímo ve spojitosti s tímto významným dnem připravili celodenní program. Dnes si tak můžete vychutnat meditaci přímo na střeše hotelu s výhledem na celou Prahu nebo lekci jógy s certifikovanou učitelkou Petrou Pikkelovou. Jako milý bonus si v AVA Spa budete moci nechat poradit v péči o pleť a užít si malý kosmetický rituál. Pokud chcete jen odpočívat, i na to jsou zde připraveni. Vyzkoušejte perličkovou koupel či nějakou z blahodárných masáží.

Velké privátní spa v Aquapalace 

Když vychází tento den na sobotu, není nic jednoduššího, než obvolat kamarádky a udělat si vlastní wellness day se vším, co k tomu patří. A právě v Aquapalace to pro vás vymyslí, zařídí a vy už jen přijedete, oblečete župany a necháte se hýčkat. v soukromém spa až pro šest osob najdete finskou saunu, vířivku a tolik místa pro relaxaci, kolik jen budete potřebovat. Stačí objednat pár lahví prosseca a ze soukromých lázní zamířit třeba ještě na masáž. Za 120 minut zaplatíte 3 990 Kč. 
Foto: Archiv Aquapalce Čestlice

Kosmetické Haute Couture od Lindy Meredith, Mandarin Oriental

Pokud se nespokojíte jen tak s něčím, pak pro vás máme skvělou zprávu. Hotel Mandarin Oriental Prague exkluzivně ve svém spa nabízí světoznámou britskou kosmetiku Linda Meredith. S příchodem léta je potřeba pleť perfektně připravit, zregenerovat, hydratovat a rozzářit. Hotelová kosmetička Ingrid, která s touto značkou dlouhodobě pracuje, doporučuje ošetření Haute Couture. Výsledkem terapie je pleť viditelně prozářená, jemné linky vymizí a vrásky jsou redukovány. 
Foto: Mandarin Oriental

Letní terapie v Chateau Mcely

Když je nyní venku tak krásně, proč si neodpočinout někde v přírodě. Doporučujeme nejprve procházku v lesích a potom masáž. A třeba uprostřed meditační zahrady. V Chateau Mcely to vymysleli dokonale. Šedesátiminutová terapie s protahovacími prvky ve spojení s tlakovou akupresurní technikou uvolní namáhané partie zad a bederní páteře. Netradiční letní masáž probíhá přes oblečení bez použití kosmetických produktů. To zní velmi dobře, nemyslíte?

Wellness rituály podle čtyř principů

A proč si neodpočinout rovnou na celý víkend? Hotel Vista na Dolní Moravě je na vaše oslavy relaxu plně připraven. Dopřejte si rituál s horskými bylinami, solí, místním medem nebo rituál řeky Marahwe. Také si můžete užít lázeň v pečujicím vyhřátém sezamovém oleji se silnými relaxačními účinky, kterou doplňuje důkladná masáž. Nezní to vůbec špatně, že? Tak na co čekáte? Global Wellness Day začíná právě teď.