Cestování

Nejlepší řecké destinace, ze kterých se vám nebude chtít domů

Země plná skvělého jídla, písečných pláží, hřejivého slunce a starobylé historie. Kaliméra! To všechno je Řecko. Pokud se sem v nejbližších měsících chystáte, lifestylová značka Domes se s radostí postará, aby se vám dostalo těch nejlepších zážitků. 
Proč se obrátit na značku Domes? Protože je přesvědčená o tom, že to nejautentičtější ze země vám zprostředkují jedině místní. Pečlivě proto vybírá každou ze svých destinací, jednoduše dbá o to, abyste se během své zasloužené dovolené nemuseli vůbec o nic starat, mohli jen užívat... V každém ze svých unikátních míst nabízí luxusní ubytování ve stylu Haute Living, konceptu, s kterým máte jistotu, že vám nikdy nedojde káva, víno, ani jídlo. (Nejenom) o gastronomii je tu královsky postaráno.
Aby vaše dovolená byla stoprocentně odpočinková, nesmí chybět kvalitní spa. Oceňované lázně Soma Spa poskytují absolutní klid a dovedou vás do stadia nejvyšší relaxace. Ať už zatoužíte vyzkoušet jógu, nechat si zhýčkat tělo masážemi a dalšími beauty rituály, nebo si jen zasportovat, vše je tu možné. A jakmile dostanete chuť nechat se vtáhnout do víru zábavy, potěší vás živá hudba, tradiční řecké tance, hry pro děti či soukromá plavba na lodi. Výběr je čistě jen na vás. To, čím jsou však Domes opravdu výjimeční, je výběr jedinečných poloh svých destinací. Tady jsou čtyři, které stojí za návštěvu:

Domes Miramare, A Luxury Collection Resort, Corfu

Foto: Archiv firmy
Domes Miramare
Foto: Archiv firmy
Domes Miramare
Foto: Archiv firmy
Domes Miramare
Řecko má jednu z nejlepších středomořských kuchyní, přičemž ty nejvyhlášenější restaurace najdete právě na Korfu, nejsevernějším z Jónských ostrovů, o kterém se také říká, že patří mezi nejkrásnější místa Řecka. Miramare nabízí celkem tři typy ubytování: Emerald Collection, Pavilions a HRH Complex. Ohromující výhledy jen pár kroků od moře, soukromé bazény nebo unikátní výstava nefritů a opálů. Čeká vás ale ještě mnohem víc.

Domes of Corfu, Autograph Collection

Foto: Archiv firmy
Domes of Corfu
Foto: Archiv firmy
Domes of Corfu
Pozor, ještě stále se nacházíme na Korfu, o kterém je známo jedno: Že zdejší kuchaři vybírají ty nejčerstvější ingredience, aby vytvořili lahodné pokrmy, co ocení každý kulinářský dobrodruh. A možnosti ubytování? Také pestré. Pokoje jsou ideální pro páry i rodiny a využít můžete také soukromých teras či prostorných verand. 

Domes Zeen Chania, a Luxury Collection Resort, Crete

Foto: Archiv firmy
Domes Zeen Chania
Foto: Archiv firmy
Domes Zeen Chania
Foto: Archiv firmy
Domes Zeen Chania
A jsme na Krétě, největším řeckém ostrově, kde vyrostl resort Zeen Chania. Jak už jeho název napovídá, místo přímo vyzývá k relaxaci. Ani tady nechybí špičková kuchyně a originální ubytování ve stylu honosných vil nebo rodinných bungalovů. Luxus, v kterém se okamžitě budete cítit jako doma. 

Domes Noruz Chania, Autograph Collection

Foto: Archiv firmy
Domes Noruz Chania
Foto: Archiv firmy
Domes Noruz Chania
Romantické západy slunce a koktejly spárované s nejlepším sushi nabízí Domes Noruz Chania. Proč právě sem? Protože tu ochutnáte lahodné krétské speciality a ubytujete se v intimním designovém apartmá. A jako ve všech ostatních lokacích Domes — i tady na vás čekají bezkonkurenční služby a vybavení, díky kterým si dovolenou užijete na maximum.